RamKokusuSeven 17

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selamlar, bugün biraz saçma konuşmuş olacağım belki ama beni anlayanlar olacaktır. Kimse bana inanmıyor başarılı olabileceğime, kimse hayallerimi takmıyor. Bunu gerçek hayatta yaşıyorum; mesela forumda yok böyle bir şey. Hatta fen öğretmenim çözmem diye bana yaz kitabı vermedi, bu yüzden 7. sınıf kitabı ile kaldım. Diğer sözüm ise ben diğer insanlardan garip miyim? Gerçekte dediklerimden, yaptıklarımdan, hayallerimden beni gerçek dışı, bazen uzaylı mısın tipiyle bakıyorlar. Bunun nedeni ne? Beni tanıdınız biraz, ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bugün biraz saçma konuşmuş olacağım belki ama beni anlayanlar olacaktır. Kimse bana inanmıyor başarılı olabileceğime, kimse hayallerimi takmıyor. Bunu gerçek hayatta yaşıyorum; mesela forumda yok böyle bir şey. Hatta fen öğretmenim çözmem diye bana yaz kitabı vermedi, bu yüzden 7. sınıf kitabı ile kaldım. Diğer sözüm ise ben diğer insanlardan garip miyim? Gerçekte dediklerimden, yaptıklarımdan, hayallerimden beni gerçek dışı, bazen uzaylı mısın tipiyle bakıyorlar. Bunun nedeni ne? Beni tanıdınız biraz, ne diyorsunuz?

Niye diğerlerini umursuyorsun ki? Fen öğretmenim dediğin kişi bugünün memur maaşını alan 657 sayılı kanuna tabii bir şahıs senin hayatına bir katkısı olmayacak. Ders çalışmak mı istiyorsun o zaman kendin öğreneceksin kendin bir şeyleri yapmaya çalışırsan başarılı olursun diğerlerinin seni umursamamasının sebebi de her hedefini onlara anlatıyor oluşun. Gerçekliği olan ve yapmaya başlayacağın şeyleri başkalarına anlatamazsın anlatırsan o şey gerçekliğini yitirir.

Kendi seviyendeki insanlarla bir araya gelmedikçe gece güneşin tekrar doğacağını bile söylesen tiye alınacaksın.
Kendi seviyende, kendi kültüründe biriyle konuşurken planlarını ve arzularını konuştuğunda ya senin perspektifinden bakacak ya da daha mantıklı bir yola doğru seni yönlendirecektir. Bu yüzden hatayı kendinde arama; eğer bahsettiğin planlar ayağı yere basan cinstense kimse sana uçma diyememeli.

Niye diğerlerini umursuyorsun ki? Fen öğretmenim dediğin kişi bugünün memur maaşını alan 657 sayılı kanuna tabii bir şahıs senin hayatına bir katkısı olmayacak. Ders çalışmak mı istiyorsun o zaman kendin öğreneceksin kendin bir şeyleri yapmaya çalışırsan başarılı olursun diğerlerinin seni umursamamasının sebebi de her hedefini onlara anlatıyor oluşun. Gerçekliği olan ve yapmaya başlayacağın şeyleri başkalarına anlatamazsın anlatırsan o şey gerçekliğini yitirir.
İnsanlar böyle işte, evet galiba kendim yapmayıp insanlardan Beklersem başaramam.

Kendi seviyendeki insanlarla bir araya gelmedikçe gece güneşin tekrar doğacağını bile söylesen tiye alınacaksın.
Kendi seviyende, kendi kültüründe biriyle konuşurken planlarını ve arzularını konuştuğunda ya senin perspektifinden bakacak ya da daha mantıklı bir yola doğru seni yönlendirecektir. Bu yüzden hatayı kendinde arama; eğer bahsettiğin planlar ayağı yere basan cinstense kimse sana uçma diyememeli.
Kendi seviyem de insan vardır değil mi? Bahsettiğim planlar uzun uğraşlar sonucu illaki olacak.