Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Sebebi gayet acik anlayana...
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Ekonomi. Yani başka bir cevap aramaya gerçekten gerek yok.Bir ara Danimarka'lı bir kızla konuşmuştum. Kız okulda laptop kullanabiliyor. Hatta sınavlarda bile bilgisayar kullanabiliyor. Amerika da bile millet chromebook ile geziyor. Fakat bu sistem neden bizde yok?
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Kendileri alıyorlar. Eklemeyi unutmuşum bunu.Ekonomi. Yani başka bir cevap aramaya gerçekten gerek yok.Devlet dağıtmaz zaten, herkesin bir cihaza on binler verecek parasıda yok, e şimdi senin laptopun olsa onun olmayacak beraber çalışamayacaksınız. Fakir bir ülkeyiz zaten Amerika standartlarını benimsemeye çalışmak çok aptalca.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Yanıtımda belirttim; neredeyse herkesin, daha doğrusu kimsenin şak diye laptop alacak durumu yok.
Bir ara Danimarka'lı bir kızla konuşmuştum. Kız okulda laptop kullanabiliyor.
Niye moralimizi bozdun? Niye böyle şeyleri hatırlattın? Niye bizde yok?
Yanıtımda belirttim; neredeyse herkesin, daha doğrusu kimsenin şak diye laptop alacak durumu yok.
Başka devletler bedava dağıtabiliyor bizde de tablet dağıtmışlardı bir ara oda 2 GB RAM idi
Wartz
Üstün
- Makaleler
- 5
Hiç sorma dostum ya. Sadece sorguluyorum.Niye moralimizi bozdun? Niye böyle şeyleri hatırlattın? Niye bizde yok?.
Valla hocam bende bazen kendime şöyle soruyorum; Bizim onlardan ne farkımız var? Ayrıca hocam bu ülkede halkın refahına önem verirmiyor. Güzel bir hayatınız olmasını istiyorsanız tek yol yurt dışı. Bende seneye kurtuluyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Kupon Amazon mobil uygulamasında geçerli 5.000 TL'ye 500 TL indirim
- Caner Uncu
-
Corsair Nautilus 360 ARGB LCD fanlarında ARGB desteği var mı?
- ShadowLegion
-