Wartz

Üstün
Makaleler
5
Bir ara Danimarka'lı bir kızla konuşmuştum. Kız okulda laptop kullanabiliyor. Hatta sınavlarda bile bilgisayar kullanabiliyor. Amerika da bile millet chromebook ile geziyor. Fakat bu sistem neden bizde yok?

Bir ara Danimarka'lı bir kızla konuşmuştum. Kız okulda laptop kullanabiliyor. Hatta sınavlarda bile bilgisayar kullanabiliyor. Amerika da bile millet chromebook ile geziyor. Fakat bu sistem neden bizde yok?
Ekonomi. Yani başka bir cevap aramaya gerçekten gerek yok. :D Devlet dağıtmaz zaten, herkesin bir cihaza on binler verecek parasıda yok, e şimdi senin laptopun olsa onun olmayacak beraber çalışamayacaksınız. Fakir bir ülkeyiz zaten Amerika standartlarını benimsemeye çalışmak çok aptalca.

Ekonomi. Yani başka bir cevap aramaya gerçekten gerek yok. :D Devlet dağıtmaz zaten, herkesin bir cihaza on binler verecek parasıda yok, e şimdi senin laptopun olsa onun olmayacak beraber çalışamayacaksınız. Fakir bir ülkeyiz zaten Amerika standartlarını benimsemeye çalışmak çok aptalca.
Kendileri alıyorlar. Eklemeyi unutmuşum bunu.

Öncelikle nasıl bir sınav? Belki farklı bir sınav yöntemi vardır ve laptop aslında bir nevi kağıt, kalem ya da o sınavı bitirmeye yarayan bir araçtır. Birde her okulda geçerli olmayabilir o durum.

Bir ara Danimarka'lı bir kızla konuşmuştum. Kız okulda laptop kullanabiliyor.

Niye moralimizi bozdun? Niye böyle şeyleri hatırlattın? Niye bizde yok? 😭.

Yanıtımda belirttim; neredeyse herkesin, daha doğrusu kimsenin şak diye laptop alacak durumu yok.

Başka devletler bedava dağıtabiliyor bizde de tablet dağıtmışlardı bir ara oda 2 GB RAM idi🤣.

Biz lisede tablet götürebiliyorduk. Bir şey demiyorlardı. Bazı dersler için kullanıyorduk. Laptop getiren nadirdi.