Uyuyan Sincap 64
Üstün
Aynen öyle.Bu bize ekonomik olarak bir gelir saglamadigi icin pek bir onemi yok diye dusunuyorum.
Aynen öyle.Bu bize ekonomik olarak bir gelir saglamadigi icin pek bir onemi yok diye dusunuyorum.
Nasıl oluyor, hollanda'nın diline hakim misiniz?Aynı durumdayız. Coğrafya kaderdir.
Ben Hollandalıyım ama Hollanda'da değilim hala inanamıyorum.
Helal olsun hocam. Bende Rusça öğreniyorum. İngilizcem ise B2.Felemenkçe, Fransızca, Almanca biliyorum hocam felemenkçe ise doğuştan öğrenme. Fransızca ve Almanca'yı da iş için öğrendim ana dilim gibi konuşabiliyorum.
Rusça kötü bir dil şahsen. Sadece Rusya'da kullanılıyor. Benim bildiğim diller ise Avrupa'nın ortalarında çoğu yerde kullanılıyor. Ayrıca Rusça karışık alfabeye sahip.Helal olsun hocam. Bende Rusça öğreniyorum. İngilizcem ise B2.
Antalya da yaşadığım için öğreniyorum hocam. Turizm'de çalışıyorum.Rusça kötü bir dil şahsen. Sadece Rusya'da kullanılıyor. Benim bildiğim diller ise Avrupa'nın ortalarında çoğu yerde kullanılıyor. Ayrıca Rusça karışık alfabeye sahip.
Anladım. Antalya'da Ruslar çok oluyor diye duymuştum.Antalya da yaşadığım için öğreniyorum hocam. Turizm'de çalışıyorum.