Neden okullarda bilgisayar gibi şeyler kullanılmıyor?

Lise sonum iPad falan goturebiliyoruz kil hocalar haric laf eden olmuyor.

Türkiye'de bir liseli olarak bilgisayarın öğrenciler tarafından eğitim için kullanılacağını düşünmüyorum. Okullarda telefon yasağı olmasına rağmen derste telefona bakan öğrenci çoktu. Bizim okulda gene de boş derslerde çalışmaya bilgisayar getirdiysen hocalar anlayışlı davranıyor. Okula yoklama zoruyla gelenler oldukça bu fikir uygulanmamalı yoksa okulların internet kafeden farkı kalmaz.

Devlete göre bilgisayar senden değerli o yüzden.

Nasıl oluyor, Hollanda'nın diline hakim misiniz?

Felemenkçe, Fransızca, Almanca biliyorum hocam felemenkçe ise doğuştan öğrenme. Fransızca ve Almanca'yı da iş için öğrendim ana dilim gibi konuşabiliyorum.

Felemenkçe, Fransızca, Almanca biliyorum hocam felemenkçe ise doğuştan öğrenme. Fransızca ve Almanca'yı da iş için öğrendim ana dilim gibi konuşabiliyorum.
Helal olsun hocam. Bende Rusça öğreniyorum. İngilizcem ise B2.

Helal olsun hocam. Bende Rusça öğreniyorum. İngilizcem ise B2.
Rusça kötü bir dil şahsen. Sadece Rusya'da kullanılıyor. Benim bildiğim diller ise Avrupa'nın ortalarında çoğu yerde kullanılıyor. Ayrıca Rusça karışık alfabeye sahip.

Rusça kötü bir dil şahsen. Sadece Rusya'da kullanılıyor. Benim bildiğim diller ise Avrupa'nın ortalarında çoğu yerde kullanılıyor. Ayrıca Rusça karışık alfabeye sahip.
Antalya da yaşadığım için öğreniyorum hocam. Turizm'de çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…