Detaylar
Kim cevapladı?zelsy1903
Becerikli
Diğerlerinin önüne geçmek.
Bruhistan
Başarılı
İndie oyunlara destek amaçlı para veriyorum cidden bu günler sağlam oyun çıkarıyorlar helal olsun. Ama büyük şirketlere vermem zaten çok hayran kitlesi var ben verince onlara sakız parası gibi gelir paramı çöpe atmış gibi hissederim.
Emre Human
Üstün
Kendim için.Bu sefer soru farklı, neden oyunlara para veriyorsunuz? Gerçekten firmaya destek olmak için mi yoksa vicdanı açıdan mı? Veya online için mi?
Reend
Başarılı
Online ve başarımlar benim için en büyük neden. Ayrıca bazı modlar oyunların sadece orijinal sürümünde çalışıyor. Indie bir oyunsa da yapımcıya destek sağlıyoruz.
Koneko Toujou
Üstün
Bu sefer soru farklı, neden oyunlara para veriyorsunuz? Gerçekten firmaya destek olmak için mi yoksa vicdanı açıdan mı? Veya online için mi?
Şahsi konuşacaksam online için. Hikayeli oyun oynamak istersem crack indiririm, arkadaşlarımla oynayacaksam 119 dk sonra iade ederim. Pico park ı bile bu şekilde 199. dakikada iade ettim.
- Makaleler
- 5
Küçük bir şirketse destek olmak için veya online gireceksem. Zaten zengin bir şirketin oyunuysa umurumda olmadan direkt korsan.
pedroz_1999
Becerikli
Oyunu yasal olarak edinmiş olmak için.
- Makaleler
- 14
En ufak bir şey için satırlarca, paragraflarca kod yazıp üstüne bunun için gözleri ekran başında bozmaya kadar giden bu süreçte terlerini akıtan geliştiriciler, karakter animasyonlarını tamamlamak için kırk taklalar atan insanlar, ses sanatçıları, modellemeler, grafikerler ve daha niceleri...
Ufak tefek spoiler olabilir. Ona göre bu videoları açın:
Bunca emeğe karşın evlerine gittikleri zaman ailelerine evlatlarına bakabilecek ceplerinde paraları olsun. Olmasın mı? O zaman oyun geliştirmeyi bırakıp başka mesleğe yönelebilirler. Bir daha da güzel oyunlar çıkmaz.
Ufak tefek spoiler olabilir. Ona göre bu videoları açın:
Bunca emeğe karşın evlerine gittikleri zaman ailelerine evlatlarına bakabilecek ceplerinde paraları olsun. Olmasın mı? O zaman oyun geliştirmeyi bırakıp başka mesleğe yönelebilirler. Bir daha da güzel oyunlar çıkmaz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-