truth

Becerikli
Tabii ki Reddit'in Türk subredditlerinden bahsetmiyorum, alayı çoluk çocuk dolu.

Ama genel olarak yabancı subredditlerde bir şey paylaşacağım zaman siliniyor.

R6Siege ile ilgili bir sorunumu paylaşacağım zaman Yapay zekâ moderatör tarafından otomatik siliniyor; git R6Fix'te anlat derdini diyor.
R6Fix'te de kimse ilgilenmiyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara Reddit'te İngilizce olarak konu acmistim ve yasadigim bir olayi anlatmistim. Cevaplar tatmin etmeyince moderatorlere sormustum, bana bayağı bir bilgilendirici ve nerelere yazacagimi gerektiren bir suru yer gostermisti moderator özelden. Herhalde sen topluluk standartlarini, kullanici sozlesmesini aşan bir konuyu acmaya calisiyorsun veya actigin konu uygun bir bölüme ait degil

Son düzenleyen: Moderatör:
Reddit gayet güzel bi ortam çok özgür. Ama baya özgür +18 felan dolaşıyor. Bende yazılımımı tanıtmak için subredditlere paylaşmıştım sanırım donate linki yüzünden kaldırıldıydı hepsi.

Reddit güya özgürlüğü savunduğunu iddia eden ama sadece kendi savunduğu fikirleri savunan insanlar içim özgürlük sağlayan bir platform. Karşıt her fikir sansürlenidr. Dünyadaki açık ara en sansürcü yerlerden biridir. O yüzden normal

Subreddite bağlı, +18 var diye özgür olmuyor, benim karşıma hiç +18 çıkmadı mesela, takıldığınız konulara göre Total yorum yapmayın. Ben teknoloji konularında çok denetim görüyorum mesela yanlış bilgiyi direkt siliyorlar. Subredditleri senin benim gibi adamlar açıyor kuralları onlar belirliyor o yüzden genel yorum yapılması mantıklı değil. +18 konusunu teknoloji yerinde açarsan silerler.

Siz nerelerde dolaşıyorsunuz anlayamıyorum vallahi.
Ne zaman bir şey yazsam, eleştirel yazılar bile kaldırılıyor.

Kaldırılması garip. Hiç oyle bir şey yasamadim sadwce birkaç gun kullanip birakmistim bir konu acmistim ve silinmedi hem de yeni uyelik olmasina ragmen hala orada duruyordur buyuk ihtimal. Bayağı bir yorum falan geldiydi.

Subreddite bağlı, +18 var diye özgür olmuyor, benim karşıma hiç +18 çıkmadı mesela, takıldığınız konulara göre Total yorum yapmayın. Ben teknoloji konularında çok denetim görüyorum mesela yanlış bilgiyi direkt siliyorlar. Subredditleri senin benim gibi adamlar açıyor kuralları onlar belirliyor o yüzden genel yorum yapılması mantıklı değil. +18 konusunu teknoloji yerinde açarsan silerler.
Başlıkları keşfetmek için bakmistim neler var diye karsima ciktiydi. 😅