dalmatianpelican
Yetkin
Steam fanboyu oldukları için.
Ben seviyorum. TLOU Part I Epic'te 550 TL iken gidip Steam'den 1100 TL' ye almam. Tek kötü yanı her oyun yok. Düşük indirme hızı da pek problem değil benim için oyunları gece uyurken indiririm hep.Selam arkadaşlar, çoğu kisi Epic Games'i sevmiyor ve hatta bir oyun 10TL bile olsa sırf Epic Games'ten almamak için Steam'de indirime girmesini bekliyorlar. Epic Games'i neden sevmiyorsunuz?
24mbps internetimle bakışıyoruz. 60GB'lik oyunu akşamdan koydum sabah heyecanla uyandım %80 olmuş.Ben seviyorum. TLOU Part I Epic'te 550 TL iken gidip Steam'den 1100 TL' ye almam. Tek kötü yanı her oyun yok. Düşük indirme hızı da pek problem değil benim için oyunları gece uyurken indiririm hep.
Ben seviyorum. TLOU part ı Epic'te 550 TL iken gidip Steam'den 1100 TL'ye almam. Tek kötü yanı her oyun yok. Düşük indirme hızı da pek problem değil benim için oyunları gece uyurken indiririm hep.
24Mbps internetimle bakışıyoruz. 60GB'lik oyunu akşamdan koydum sabah heyecanla uyandım %80 olmuş.
Sonuç: Biraz daha uyudum![]()
Epic denilen şey kapalı kutu. Steam ise açık bir dünya.
En basitinden mod yüklemeyi beklerim. Steamde atölye gibi nimet var.Hocam zaten bir dijital oyun platformundan daha ne beklersiniz ki?