"Neden sigara içiyorsunuz?" sorusu sorulduğuna göre, bu konuyu da ben açmış olayım. İçmemiş olan forumdaşlar, selam olsun onlara. İradenizi bu kadar sağlam tutan nedir?
Birçok sebebi var ama en büyük sebepleri;
Kokusu bile tiksindirici.
Kötü kokmak istemiyorum.
Başka insanlara rahatsızlık vermek istemiyorum.
Çok pahalı.
Sağlığım için.
Mesela paket sigara fiyatı 100 TL, günde 1 paket içsem haftada 700 TL. O paraya bizim burada 3 4 öğün yemek yeniyor. Haftada dışarıdan 4 kez yemek yerim daha iyi.
Karbon monoksit, katran, formaldehit, benzen, arsenik, amonyak, kadmiyum, polonyum-210, hidrojen siyanur ve yuzlerce daha fazla kimyasal madde iceren bir duman, gul kokacak hali yok.
Para verecegim, hayatim olumsuz yonde etkilenecek, hayat kalitem dusecek, etrafimdaki insanlara zarar verecegim, agizim kotu kokacak. Ve bunu yapmak icin de para verecegim Niye iceyim?
Karbon monoksit, katran, formaldehit, benzen, arsenik, amonyak, kadmiyum, polonyum-210, hidrojen siyanur ve yuzlerce daha fazla kimyasal madde iceren bir duman, gul kokacak hali yok.
Ben bunun kadar saçma ürün görmedim. Tadı desek o da yok. Millet dümdüz yanık bir şeyin dumanını çekmeyi çok seviyor. Sigara içecek olsam bile gider e-sigara içerim. Hiçteyse tükettiğin şeyin bir tadı var.
"Neden sigara içiyorsunuz?" sorusu sorulduğuna göre, bu konuyu da ben açmış olayım. İçmemiş olan forumdaşlar, selam olsun onlara. İradenizi bu kadar sağlam tutan nedir?