Ne düşünüyorsunuz? Ben de bir yorumda bulundum tweet'e; gerçekten hönkürtüyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?mburakkarakas 1
Yetkin
Ne düşünüyorsunuz? Ben de bir yorumda bulundum Tweet'e; gerçekten hönkürtüyorlar.![]()
Vallahi tasarım işleri ile uğraşan biri olarak bana da sponsor olsalar keşke de düzgün bir mouse kullansak
F/P olarak iyi ürünleri mevcut ve piyasaya hakim olmak istiyorlar gibi. Nerede ünlü biri var sponsor oluyorlar haliyle. Kazan kazan mantığı. Ürünleri güzel beğeniyorum. Ama kullanmak nasip olmadı tabii.
Deniz744 29
Başarılı
Ne düşünüyorsunuz? Ben de bir yorumda bulundum Tweet'e; gerçekten hönkürtüyorlar.![]()
Kaliteli ve güvenilir marka, sponsor için bir de para teklif edilince alıyorlar işte. Basit.
Wraith'i tanımıyorsunuz.
Wraith Esports Konu 'İade koşullarını değiştirdi'
Artık 14 gün hakkınız var ve tüketici tarafından yapılmayan kusurlar için istediğiniz zaman iade veya değişim yapabileceksiniz.
wraithesports.com
İade Koşulları
- 23783
- Forum: Web ve Mağazadan Alışveriş
RamKokusuSeven 8
Uzman
Güvendiğimiz şirketler bile artık bir yerlerden bizi yanıltıyor.Wraith'i tanımıyorsunuz.
Artık 14 gün hakkınız var ve tüketici tarafından yapılmayan kusurlar için istediğiniz zaman iade veya değişim yapabileceksiniz.
![]()
![]()
İade Koşulları
wraithesports.com
- 23783
Hasanxcd
Uzman
Wraith'i tanımıyorsunuz.
![]()
![]()
İade Koşulları
wraithesports.com
- 23783
HyperX üstüne tanımam garanti konusunda.
Yeni konular
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-
-
-
-