Makaleler
13
Yer
Çorum
Vodafone Yanımda Premium sahiplerine her ay fatura ödemelerinde 150 TL hediye veriyormuş. Benim tarifem 270 TL, direkt 150 TL hediye verir mi bunu ödediğimde, yoksa belirli bir tutar üzerine mi 150 TL hediye veriyor?

Tamam çözdüm, direkt 150 TL'lik cüzdan kodu veriyormuş. Limit vs. yok.

Screenshot_20260708_002510_Yanmda.webp

Son düzenleme:
Mantıklı sistemmiş. Bu vesileyle görmüş oldum, alırım muhtemelen. Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı sistemmiş. Bu vesileyle görmüş oldum, alırım muhtemelen. Sağ olun.
100 TL'ye her ay alıyorsun, sana 150 TL Vodafone Pay bakiyesi veriyor. Onunla da faturanı ödüyorsun. 50 TL kâr, stonks.

Üstüne de benim işime yaramıyor ama işine yarayan varsa S Sports Plus ve ekstra çark veriyor.

Ekleme: Pek mantıği yokmuş, bunu kullanmak için "faturana yansıt" özelliğini açmak gerekiyor, onun da aylık bedeli ₺31,90 imiş. Ne anladım bu işten... @Veira

Son düzenleme:
Ben şahsen Nays kullanıyorum bunun için. %10'unu geri veriyor. Ancak Nays yakında kapanacak bende ON'a geçmeyi düşünüyorum. O bankada da varmış bu olay sanırım. Sizde bir araştırın kampanyaları güzel ON'un.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Caner Uncu, 20 lira için uğraşmaya değmez o halde. Operatörler ne zaman işe yarar bir şey yaptı da ben de şaşırıyordum.
Vodafone Pay kartı ile ödeyince %10 cashback veriyor 100 TL'ye kadar. Eğer S Sports falan kullanmıyorsan o daha mantıklı açıkçası.

Ben şahsen Nays kullanıyorum bunun için. %10'unu geri veriyor. Ancak Nays yakında kapanacak bende ON'a geçmeyi düşünüyorum. O bankada da varmış bu olay sanırım. Sizde bir araştırın kampanyaları güzel ON'un.
Vodafone Pay de %10 cashback veriyor, ben de onu kullanıyordum da 2 ay beleş Premium verdi tarife değişince, ondan bi' bakayım dedim. Neyse, 2 ay beleş 150 TL alırım, sonra iptal.