Şimdi arkadaşlar zevkler ve renkler demeyin bana. Yeni müziklerin çoğu berbat ötesi biliyorsunuz. İçinde safi, aldatmanın güzellemesi, kalça, bebek, araba, seks açlığı gibi konular işleniyor. Bunlar da aptal ergenlerin ağzını sulandırıyor tabiri caizse. Neden böyle?

Yahu bu memleketten bir Barış Manço, Cem Karaca geçti daha niceleri. Nasıl böyle bir zevk ortaya çıktı? Yurt dışında durum nasıl bilmiyorum ama ben kendi ülkem için konuşuyorum.
Beğenmediğin müziği dinleme o zaman. Eleştiri yapman bu tür şarkı yapan insanların fikirlerini değiştirmeyecek. İnsanlar parasına bakıyor.

Beğenmediğin müziği dinleme o zaman. Eleştiri yapman bu tür şarkı yapan insanların fikirlerini değiştirmeyecek. İnsanlar parasına bakıyor.
Ya inan bana sabah akşam dinliyorum beğenmediğim müzikleri. İnsanların fikrini değiştirmek gibi bir niyetim yok bunu nerden çıkardın?

Şimdi arkadaşlar zevkler ve renkler demeyin bana. Yeni müziklerin çoğu berbat ötesi biliyorsunuz. İçinde safi, aldatmanın güzellemesi, kalça, bebek, araba, seks açlığı gibi konular işleniyor. Bunlar da aptal ergenlerin ağzını sulandırıyor tabiri caizse.
Evet yaptığın şey eleştiri. Zoruma gitmedi, amacını anlamadım.

Evet yaptığın şey eleştiri. Zoruma gitmedi, amacını anlamadım.
Eleştiriye illa amaç mı lazım? Yani ben burada eleştiri yapınca müzik sektörünün değişmeyeceğini biliyorum. İnsanların düşüncesini merak ettim ve kendi düşüncemi de dile getirmek istedim. Bu kadar takılmayın. Oku geç.

Şimdi arkadaşlar zevkler ve renkler demeyin bana. Yeni müziklerin çoğu berbat ötesi biliyorsunuz. İçinde safi, aldatmanın güzellemesi, kalça, bebek, araba, seks açlığı gibi konular işleniyor. Bunlar da aptal ergenlerin ağzını sulandırıyor tabiri caizse. Neden böyle?

Yahu bu memleketten bir Barış Manço, Cem Karaca geçti daha niceleri. Nasıl böyle bir zevk ortaya çıktı? Yurt dışında durum nasıl bilmiyorum ama ben kendi ülkem için konuşuyorum.
Çünkü biz cahiliz. Biz bunlardan zevk alıyoruz. Kuduruk bir devletiz. Maalesef...

Bizim binanın karşısındaki parka seyyar salıncak getiriyor bir adam. Şu şarkıları da açtı mı beyin felci geçiriyorsunuz. Bu şarkıları anlayabilmiş değilim. Çok uzağa bakmaya gerek yok, 2010'ların şarkılarına bakıyorum, en azından sözlerinde anlam var. Olmasa bile ritimi, melodisi vs. güzel. Bu gibi şarkılara baksak ritim berbat, söz berbat. Şu 4-5 yılda (daha doğrusu COVID-19 sonrası) insanlar çok değişti, bunu fark ettim.