Neden yeni müziklerin çoğu berbat ötesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 637
  • Etiketler Etiketler
    neden
Beğenmediğin müziği dinleme o zaman. Eleştiri yapman bu tür şarkı yapan insanların fikirlerini değiştirmeyecek. İnsanlar parasına bakıyor.

Beğenmediğin müziği dinleme o zaman. Eleştiri yapman bu tür şarkı yapan insanların fikirlerini değiştirmeyecek. İnsanlar parasına bakıyor.
Ya inan bana sabah akşam dinliyorum beğenmediğim müzikleri. İnsanların fikrini değiştirmek gibi bir niyetim yok bunu nerden çıkardın?

Evet yaptığın şey eleştiri. Zoruma gitmedi, amacını anlamadım.

Evet yaptığın şey eleştiri. Zoruma gitmedi, amacını anlamadım.
Eleştiriye illa amaç mı lazım? Yani ben burada eleştiri yapınca müzik sektörünün değişmeyeceğini biliyorum. İnsanların düşüncesini merak ettim ve kendi düşüncemi de dile getirmek istedim. Bu kadar takılmayın. Oku geç.

Çünkü biz cahiliz. Biz bunlardan zevk alıyoruz. Kuduruk bir devletiz. Maalesef...

Bizim binanın karşısındaki parka seyyar salıncak getiriyor bir adam. Şu şarkıları da açtı mı beyin felci geçiriyorsunuz. Bu şarkıları anlayabilmiş değilim. Çok uzağa bakmaya gerek yok, 2010'ların şarkılarına bakıyorum, en azından sözlerinde anlam var. Olmasa bile ritimi, melodisi vs. güzel. Bu gibi şarkılara baksak ritim berbat, söz berbat. Şu 4-5 yılda (daha doğrusu COVID-19 sonrası) insanlar çok değişti, bunu fark ettim.

Hiç sorma! Kardeşim LVLC5, Uzi, Çakal falan dinliyor. Onu boğazlamak istiyorum ama maalesef kanunlar var.
Eskiden kardeşim Arsız Bela dinlediğinde bende öyle düşünüyordum ama Arsız Bela bunların yanında adammış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…