Freaktofen

Başarılı
Yeni nesilde çok görülüyor bu. Yaş 15, genetik kesinlike kısa ama boyum daha 15 yaşında olmama rağmen babamdan 1-2 cm uzunum (1.71). Sınıfta benden daha uzunlar var bu yaşta. Hem baba hem anne tarafı tamamen kısa. Sadece dayım 1.81 falan. Ona da çok fazla çektiğimi düşünmüyorum, yani en fazla ne kadar genetik aktarım olabilir dayı yani? Neden yeni nesil çok uzun? bide beslenme alışkanlığım da çok fazla yetersiz boy için. zargananın önde gideniyim.

Ortaokulda bende iri ve sınıftakilerden uzundum. Sonra kısa kaldım. Lisede sondan 3. filandım sınıfta :d. Beslenme, spor ve genetik özelliklere bağlı genel olarak. Bir de uyku düzeni önemli. Ben spor yapan biriydim ama yaptığım spor taekwondoydu. Ki zaten onu da 2017 yılında siyah kuşak 1. Dan'dayken bıraktım.

15 yaşındaysanız zaten erişkin boyunuza çok yakınsınız. Ben beslenme koşullarının iyileşmesi ve çocuklarda düzenli olarak boy kilo takibi yapılması ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Yeni nesilde çok görülüyor bu. Yaş 15, genetik kesinlike kısa ama boyum daha 15 yaşında olmama rağmen babamdan 1-2 cm uzunum (1.71). Sınıfta benden daha uzunlar var bu yaşta. Hem baba hem anne tarafı tamamen kısa. Sadece dayım 1.81 falan. Ona da çok fazla çektiğimi düşünmüyorum, yani en fazla ne kadar genetik aktarım olabilir dayı yani? Neden yeni nesil çok uzun? bide beslenme alışkanlığım da çok fazla yetersiz boy için. zargananın önde gideniyim.
Yeni nesil ergenliğe erken giriyor çünkü. Çok yağlı besinler yediği için. Tabii erken ergenlik te iyi bir şey değil.