BirForumcuKişi

Üstün
Bakın, hobi olarak yaptığım işe ben bile saygı duyuyorum. Kaç yıllık telefoncuların yaptığı işe bakın. Bu arada, özel sıvı dediği IPA. Siz siz olun; güvenilir telefonculara gidin.

3 altın kural bunları hala bilmeyen varsa yazık kafasına;

1 - Bilgisayarcılardan uzak dur
2 - Telefonculardan uzak dur
3 - Galericilerden uzak dur

3 altın kural bunları hala bilmeyen varsa yazık kafasına;

1 - bilgisayarcılardan uzak dur.
2 - telefonculardan uzak dur.
3 - galericilerden uzak dur.

Zamanında GM9 Pro alt bord mikrofoın gityide 3 sene öncesine kadar 800 lira istedilerdi cihazın 2.el piyasası 2K filandı sinirden gittim istasyon aldım kendim değiştirdim kendimi geliştirdim haklarını yiyemem o yüzden.

İşini hakkıyla yapan yok ki. Hani berberlik olur yeni nesil üstüne katlayarak iş yapar kaliteyi artırır, ne bileyim kasap olur daha profesyonelleşir, aşçı olur daha deneyimli olur ustadan çırağa ama teknoloji dünyasında J7 tamir eden ustanın çırağından ne beklenebilir ki.

İşini hakkıyla yapan yok ki. Hani berberlik olur yeni nesil üstüne katlayarak iş yapar kaliteyi artırır, ne bileyim kasap olur daha profesyonelleşir, aşçı olur daha deneyimli olur ustadan çırağa ama teknoloji dünyasında J7 tamir eden ustanın çırağından ne beklenebilir ki.

Abi işcilik var işcilik var adamlar eski pil bandını sökmiyor psa bandını yenilemiyorlar bir de ekmek yiyorlar böylelerini görünce vallahi dükkan acasım geliyor.

Abi işcilik var işcilik var adamlar eski pil bandını sökmiyor psa bandını yenilemiyorlar bir de ekmek yiyorlar böylelerini görünce vallahi dükkan acasım geliyor.

2020'de ablam telefon şifresini unutmuştu Samsung A10s miydi neydi telefonu adam 2 dakikalık ses açma kapa tuşundan yaptığı sıfırlama işleminden kaç lira para almıştı Allah'sız eleman. Bana demeden yapmışlardı bir de tabii iş işten geçince...

Siz hala daha sistemin işleyişini anlamamışsınız.

Özel sektör ve asgari ücretliler eşek gibi çalışır ülkenin ihracat ve iç piyasa talebinin yükünü çeker. Küçük dükkan sahipleri, kobi vs'ler de elinizdeki 3 kuruş paranızı 1 kuruşluk işle cebinizden alır zenginleşir.

Bu, serveti yahudilerin tekelinden alıp anadolu halkına ve kendi oligarklarına kaydırma projesinin 20 senedir devam ettiğini bilmiyorsanız da artık öğrendiniz.

Berberlerde pek masum değil aslında; nakit para aldıkları için çoğu vergi kaçırıyor. :D Hangi mesleği yaparsanız yapın, karakter meselesi.

2020'de ablam telefon şifresini unutmuştu Samsung A10s miydi neydi telefonu adam 2 dakikalık ses açma kapa tuşundan yaptığı sıfırlama işleminden kaç lira para almıştı Allah'sız eleman. Bana demeden yapmışlardı bir de tabii iş işten geçince...
1 sene öncesinden örnek, valide hanımı izmir'deki eve gönderdim yaz geldi tatil yapsın diye arkadaşlarıyla. Elektrik kesilmiş bir anda hiç gelmemiş bilmiyor tabi gitmiş elektrikçi çağırmış, ana şalteri kaldırdı adam 600 lira para istedi dedi. Dolar 40TL 15 dolar yani şalter açma parası.

Heh yani, ülkenin yükünü çekenler derken 3 kuruşluk iş yapıp 1 kuruş maaş alanlar vs 1 kuruşluk iş yapıp 3 kuruş halkın cebinden tırtıklayan hıyarlar diye güncelleme yapayım ben onu.