Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sitede rehberi var, kolpa değil gibi. Telefonlar güçlendiğinden GTA 5 gibi 10 yıllık oyunları oynatabilmeniz gerek.
Bugün Winlator emülatörü ile Android cihazda Windows ile eski PC oyunlarını oynayacağız.
İşletim Sistemi
Ben Winlator uygulamasının 3.1.0 sürümüne sahibim, siz son sürüm üzerinden de yapabilirsiniz.
Daha sonra uygulamaya giriyoruz, sistem dosyaları...
Gerekli Dosyalar
Winlator APKİşletim Sistemi
Ben Winlator uygulamasının 3.1.0 sürümüne sahibim, siz son sürüm üzerinden de yapabilirsiniz.
Kurulum
Verdiğim linkteki main.3.com.winlator. OBB klasörünü Android cihazdaki Android/obb dizinine atıyoruz.Daha sonra uygulamaya giriyoruz, sistem dosyaları...
- THE KEROXEA
- android
- Forum: Sanal Makine
Sitede rehberi var, kolpa değil gibi. Telefonlar güçlendiğinden GTA 5 gibi 10 yıllık oyunları oynatabilmeniz gerek.
Bugün Winlator emülatörü ile Android cihazda Windows ile eski PC oyunlarını oynayacağız.
İşletim Sistemi
Daha sonra uygulamaya giriyoruz, sistem dosyaları...
Gerekli Dosyalar
Winlator APKİşletim Sistemi
Kurulum
Verdiğim linkteki main.3.com.winlator. OBB klasörünü Android cihazdaki Android/obb dizinine atıyoruz.Daha sonra uygulamaya giriyoruz, sistem dosyaları...
- THE KEROXEA
- android
- Forum: Sanal Makine
GTA V gibi ağır oyunların telefonlarda oynandığını duydum, gördüm.
Sorum şu: Bu videolar kolpa mı? Yoksa cidden bilgisayar oyunlarını nispeten güçlü cihazlarda oynayabiliyor muyuz?
Winlator, telefonda çalışan bir PC emulatörü. İyi telefon varsa iyi performans verir onun haricinde performans bekleme.
İyi gibiymiş. Bakalım S24 Plus ile GTA V oynayabilecek miyim?
Samsung S21'de nasıl performans verir?Winlator, telefonda çalışan bir PC emulatörü. İyi telefon varsa iyi performans verir onun haricinde performans bekleme.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane video görmüştüm Gta 5'i 10 fps oynatıyordu.
selorr
Becerikli
Hocam açarsa beni de etiketleyebilir misiniz?İyi gibiymiş. Bakalım S24 Plus ile GTA V oynayabilecek miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Olur.