Öncelikle yorum atan herkese teşekkür ederim. Çoğunlukla Heat için olumlu yorum yapılmış.
Forza Horizon 4'ü arkadaşım vasıtasıyla denemiştim ve araba sürüşünden hiç keyif almamıştım. Forza Horizon 5 ise bütçemin çok ama çok üzerinde. Muhtemelen NFS serisinden uygun olan oyunu alırım.
Steam'da indirimde şu an.
Ayrıca üstteki mesaja Forza Horizon oyunmlarını da ekledim. Hiç oynamadıysan güzel oyunlardır. Motorsport daha gerçekci, Horizon ise Arcade.
Forza Horizon 4'ü arkadaşım vasıtasıyla denemiştim ve araba sürüşünden hiç keyif almamıştım. Forza Horizon 5 ise bütçemin çok ama çok üzerinde. Muhtemelen NFS serisinden uygun olan oyunu alırım.
Payback, ilk başlarda orta zorluktaydı ve bir amacı vardı. Ayrıca araba sürüşünden çok keyif almıştım ve haritasını çok beğenmiştim. Polisler açısından çok diken üstünde değildim ancak çok rahat da değildim. Yani oyun benim için çok dengeliydi. Hot Pursuit Remastered'da ise Payback yüzünden araba sürüşünden keyif alamamıştım ancak bir süre sonra alıştım. O oyun da orta zorluktaydı bu sebeple keyif almıştım. Heat, çok zorlanmayacağım ancak çok kolay da olmayacak dengeli bir oyun mudur acaba ? Payback ile de araba sürüşünü kıyaslayabilir misiniz ?Heat belki de Black Box donemi sonrasinda cikan en iyi NFS'lerden biri. Hikaye olarak klasik NFS hikayesi oldugundan yine klise ancak karanlik bir tarafi yok degil. Oynayinca anlarsiniz.
Grafik olarak gece asiri iyiyken, sabah oldukca vasat duran bir oyun. Vaktinizin cogu zaten grafik olarak iyi duran gece yarislarinda gececek muhtemelen zira sabah yarislarindan adam akilli kasilamiyorsunuz. Gece yarislari ilk baslarda oldukca zorlayacak ancak birazcik bile tavan hiz konusunda iyi bir araba aldiginizda isler kolaylasiyor. Tabii bu gece rahat rahat, arkaniza yaslanarak yarisip gezebileceginiz anlamina gelmiyor. Genelde diken ustunde, surekli polis radarlarina haritadan baka baka geziyorsunuz. Bu yuzden tamamen arkaniza yaslanarak arac surmek istiyorsaniz, FH5 alin ancak takdir edersiniz ki onda da hatri sayilir bir hikaye gormeyeceksiniz.
Bunun disinda modifiye konusunda da guzel, 2015 gibi zengin modifiye secenekleri var. Arac seleksiyonu da fena degil.
Optimizasyon olarak her Frostbite kullanan NFS oyunu gibi tezek ve grafiksel olarak cok ahim sahim bir oyun olmasa da, sanatsal yon olarak iyi islenmis bir oyun oldugu icin cok da kotu durmuyor.
Deneyin derim. Payback'ten ornegin fersah fersah onde bir oyun. Steam'de su an oyun 3.49$, bu oyuna cok bir sey degil cidden. Daha hikaye odakli bir modern NFS oyunu ariyorsaniz, 2015 alin. O da Steam'de indirimde su an. Tabii o oyunun da kendine has eksi taraflari yok degil...
Unbound'dan bence uzak durun bu arada. Deneme amacli hazir Steam'de %93 indirimdeyken alinip denenebilir ancak Heat'de gece polislerle yasadiginiz mucadeleyi, bu sefer oyunun her tarafinda yasayacaksiniz. Oyun asiri grind istiyor ve para atmaniz bile durumu cozmeyebiliyor. Pay2Win bile diyemeyecegimiz bir rezaleti var.
Eki Görüntüle 132667