mortem.dll Bilgin Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.894 Makaleler 33 Çözümler 106 Beğeniler 3.454 Yer Cordis Die 3 Ağustos 2024 #1 Windows, otomatik güncelleme ile kafasına göre driver kurmuş. Ondan sonra böyle oldu. Acaba sürücüler birbirine falan mı bindi ya da başka bir sorun mu var? Hatanın fotoğrafını bırakacağım. Lazım olursa log kaydı da atabilirim. @Recep Baltaş Son düzenleme: 3 Ağustos 2024
Windows, otomatik güncelleme ile kafasına göre driver kurmuş. Ondan sonra böyle oldu. Acaba sürücüler birbirine falan mı bindi ya da başka bir sorun mu var? Hatanın fotoğrafını bırakacağım. Lazım olursa log kaydı da atabilirim. @Recep Baltaş
Çözüm mortem.dll 3 Ağustos 2024 6573 dedi: Şunu indirip kursana: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef. Harici GPU'yu bir önceki sürüme çekince düzeldi. Konu kapanabilir.
6573 dedi: Şunu indirip kursana: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef. Harici GPU'yu bir önceki sürüme çekince düzeldi. Konu kapanabilir.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 3 Ağustos 2024 #2 NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından NFS Heat'i seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız? Artı 0 Eksi
NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından NFS Heat'i seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız?
KS KS mortem.dll Bilgin Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.894 Makaleler 33 Çözümler 106 Beğeniler 3.454 Yer Cordis Die 3 Ağustos 2024 #3 3586 dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından NFS Heat'i seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız? Genişletmek için tıkla... Görüntü ölçeklendirme gibi bir seçenek yok, başka bir adı olabilir mi? Artı 0 Eksi
3586 dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan > 3D ayarlarının yönetilmesi > program ayarlarından NFS Heat'i seçip görüntü ölçeklendirmeyi kapatıp dener mısınız? Genişletmek için tıkla... Görüntü ölçeklendirme gibi bir seçenek yok, başka bir adı olabilir mi?
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 3 Ağustos 2024 #4 mortem.dll dedi: Görüntü ölçeklendirme gibi bir seçenek yok, başka bir adı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi seçenekler var? Ayrıca ekran kartınız için en güncel sürücüyü yükleyin ve en son DirectX güncellemesini yapın. Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Görüntü ölçeklendirme gibi bir seçenek yok, başka bir adı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hangi seçenekler var? Ayrıca ekran kartınız için en güncel sürücüyü yükleyin ve en son DirectX güncellemesini yapın.
KS KS mortem.dll Bilgin Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.894 Makaleler 33 Çözümler 106 Beğeniler 3.454 Yer Cordis Die 3 Ağustos 2024 #5 3586 dedi: Hangi seçenekler var? Genişletmek için tıkla... Görüntü Keskinleştirme var ona en yakın. Artı 0 Eksi
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 3 Ağustos 2024 #6 mortem.dll dedi: Görüntü Keskinleştirme var ona en yakın. Genişletmek için tıkla... Evet o olabilir belki, onu kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Görüntü Keskinleştirme var ona en yakın. Genişletmek için tıkla... Evet o olabilir belki, onu kapatıp deneyin.
KS KS mortem.dll Bilgin Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.894 Makaleler 33 Çözümler 106 Beğeniler 3.454 Yer Cordis Die 3 Ağustos 2024 #7 3586 dedi: Hangi seçenekler var? Ayrıca ekran kartınız için en güncel sürücüyü yükleyin ve en son DirectX güncellemesini yapın. Genişletmek için tıkla... 3586 dedi: Evet o olabilir belki, onu kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef, işe yaramadı. Artı 0 Eksi
3586 dedi: Hangi seçenekler var? Ayrıca ekran kartınız için en güncel sürücüyü yükleyin ve en son DirectX güncellemesini yapın. Genişletmek için tıkla... 3586 dedi: Evet o olabilir belki, onu kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef, işe yaramadı.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 3 Ağustos 2024 #8 mortem.dll dedi: Maalesef, işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneklerin olduğu ekranı atar mısınız hocam? Bir de bunları denemek işe yarayabilir. 3586 dedi: Ayrıca ekran kartınız için en güncel sürücüyü yükleyin ve en son DirectX güncellemesini yapın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Maalesef, işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Diğer seçeneklerin olduğu ekranı atar mısınız hocam? Bir de bunları denemek işe yarayabilir. 3586 dedi: Ayrıca ekran kartınız için en güncel sürücüyü yükleyin ve en son DirectX güncellemesini yapın. Genişletmek için tıkla...
KS KS mortem.dll Bilgin Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.894 Makaleler 33 Çözümler 106 Beğeniler 3.454 Yer Cordis Die 3 Ağustos 2024 #9 3586 dedi: Diğer seçeneklerin olduğu ekranı atar mısınız hocam? Bir de bunları denemek işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Driverler ve DX son sürüm hocam. Ayrıca Ölçeklendirme'yi Keskinleştirme'nin içinden kapatabiliyormuşum. Kapattım ama yine işe yaramadı. Artı 0 Eksi
3586 dedi: Diğer seçeneklerin olduğu ekranı atar mısınız hocam? Bir de bunları denemek işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Driverler ve DX son sürüm hocam. Ayrıca Ölçeklendirme'yi Keskinleştirme'nin içinden kapatabiliyormuşum. Kapattım ama yine işe yaramadı.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 3 Ağustos 2024 #10 mortem.dll dedi: Driverler ve DX son sürüm hocam. Ayrıca Ölçeklendirme'yi Keskinleştirme'nin içinden kapatabiliyormuşum. Kapattım ama yine işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Eski sürücüleri tekrar kurun öyle deneyin o zaman hocam. Belki yeniden başlatmak sorunu çözebilir eğer güncelleme sonrası oyunu ilk kez açıyor iseniz. Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Driverler ve DX son sürüm hocam. Ayrıca Ölçeklendirme'yi Keskinleştirme'nin içinden kapatabiliyormuşum. Kapattım ama yine işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Eski sürücüleri tekrar kurun öyle deneyin o zaman hocam. Belki yeniden başlatmak sorunu çözebilir eğer güncelleme sonrası oyunu ilk kez açıyor iseniz.