Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
33
Yer
Cordis Die
Windows, otomatik güncelleme ile kafasına göre driver kurmuş. Ondan sonra böyle oldu. Acaba sürücüler birbirine falan mı bindi ya da başka bir sorun mu var? Hatanın fotoğrafını bırakacağım. Lazım olursa log kaydı da atabilirim. @Recep Baltaş

drx.webp

Son düzenleme:
Eski sürücüleri tekrar kurun öyle deneyin o zaman hocam. Belki yeniden başlatmak sorunu çözebilir eğer güncelleme sonrası oyunu ilk kez açıyor iseniz.
Ya aslında kafamdaki düşünce, eğer sorun NFS'den kaynaklıysa hiç sallamam, uğraşmam bile. Aklıma takılan şey, acaba driverlerle alakalı bir problem mi falan olduğu, çünkü DDU ile uğraşmaya çok üşendim nedense şu an.

Ya aslında kafamdaki düşünce, eğer sorun NFS'den kaynaklıysa hiç sallamam, uğraşmam bile. Aklıma takılan şey, acaba driverlerle alakalı bir problem mi falan olduğu, çünkü DDU ile uğraşmaya çok üşendim nedense şu an.
NFS güncellenmedi, driverlar güncellendi. O zaman sorun oyunda değildir hocam. Diğer oyunlara da bakabilirseniz bir bakın.

Son düzenleme:
Hata koduna göre eksik dosya ve uyumsuz parametre olduğu için giremiyorsun, sonuçları burada paylaşmak üzere bağlanıp deneyebiliriz düzeltebiliyor muyuz?
Hocam akşama doğru logları paylaşırım. Bu arada oyunu silip baştan yükledim ama işe yaramadı. EA Launcher ile ilgili olabilir mi sorun?