Detaylar
Kim cevapladı?Ben Myabandon'u tecrübe ettim diğer hakkında bilgim yok.
İki siteyide birazcık araştıracağım. Öneriniz için teşekkürler
Oldgames... Mı daha iyi olur yoksa myabandon... Mu? Hangisi daha güvenilir?
Myabandon'un en büyük avantajı YouTube'da tutorial var diski PC'ye kurma hakkında tek tek anlatıyor hem de Myabandon ile. Ama İngilizce.
Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim, ben daha önce oldgamesdownload kullandım Manhunt 2 indirdim sıkıntı yaşamadım. My ve Old iki site de Megathread'da bulunuyor istediğiniz yerden indirin.
Yalnız bu megathread listesinde bu 2 site için bir not var. Indirdiğiniz dosyanın kaynağı tam belli olmadığı için bazı dosyalar güvenilir olmayabilir tarzıda bir not var (notu tam hatırlamıyorum) bunu bilerek iki siteyi kullanın, indirdiğiniz dosyaları virustotal veya başka bir antivirüst ile taratın.
Rica ederim, ben daha önce oldgamesdownload kullandım Manhunt 2 indirdim sıkıntı yaşamadım. My ve old iki site de Megathread'da bulunuyor istediğiniz yerden indirin.
Yalnız bu megathread listesinde bu 2 site için bir not var. Indirdiğiniz dosyanın kaynağı tam belli olmadığı için bazı dosyalar güvenilir olmayabilir tarzıda bir not var (notu tam hatırlamıyorum) bunu bilerek iki siteyi kullanın, indirdiğiniz dosyaları VirusTotal veya başka bir antivirüst ile taratın.
Hocam oldgamesdowload'taki NFS: MW2005'in linkini atabilir misiniz? Ben bulamadım.(karşıma iki tane site çıkıyor birisi .net uzantılı diğeri .com hangisi doğru olan?)
Hocam siz ISO dosyası indirmek zorundasınız oynamak istiyorsanız yani isimlerini verdiğimiz siteler arasında bir fark olacağını sanmıyorum.Hocam oldgamesdowload'taki NFS: MW2005'in linkini atabilir misiniz? Ben bulamadım.(karşıma iki tane site çıkıyor birisi .net uzantılı diğeri .com hangisi doğru olan?)
Size en güvenilir siteler söylendi tabii yine sorumlusu sizsiniz ve sitelerin içindeki oyunlara göre güvenlik değişedebilir ancak ISO bunlar. Benim bildiğim kadarıyla part part kuruluyordu oyun. Sizden key isteyecek zaten her türlü. Keyde Google'da var.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 10
Hocam archive org üzerinden orijinal ISO indirin. Daemon Tools ile kurun. İnternetten cracked exeyi bulup değiştirin. Key isterse yine internette var. (VirusTotal'de taratın exeyi önce tabii). Bir de yanına widescreen fix ile tadından yenmiyor oyun. Aktif olarak öyle oynuyorum en güvenilir hali bu.
3.parti sitelere gerek yok. Orijinal PC isoları mevcut kurup geçmek en iyisi.
Hocam siz ISO dosyası indirmek zorundasınız oynamak istiyorsanız yani isimlerini verdiğimiz siteler arasında bir fark olacağını sanmıyorum.
Size en güvenilir siteler söylendi tabii yine sorumlusu sizsiniz ve sitelerin içindeki oyunlara göre güvenlik değişe debilir ancak ISO bunlar. Benim bildiğim kadarıyla part part kuruluyordu oyun. Sizden key isteyecek zaten her türlü. Keyde Google'da var.
Hocam archive org üzerinden orijinal ISO indirin. Daemon Tools ile kurun. İnternetten cracked exeyi bulup değiştirin. Key isterse yine internette var. (VirusTotal'de taratın exeyi önce tabii). Bir de yanına widescreen fix ile tadından yenmiyor oyun. Aktif olarak öyle oynuyorum en güvenilir hali bu.
Hocam archive orgda NFS: MW 2005 diye arattığımda karşıma bir sürü seçenek çıkıyor hangisi gerçek olanı?
- Makaleler
- 1
oldgamesdownload.com güvenilir. My abandonware de kullanabilirsiniz.