tolga69

Uzman
Arkadaşlar bilgisayarım yeni yani riske atmak istemiyorum ancak bu oyunun orijinali de satılmıyor. Güvenilir bir şekilde sıkıntısız virüs içermeyen indirebileceğim bir yer var mıdır acaba? Teşekkürler.

Addan sömürü sağlayan rezalet bir oyundur MW2.

Myabandomware denenebilir. Oyunindirvip ile sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Archive linki de taralidir muhtemelen.

En iyisi indirmeyeyim içimde kalacak ancak riske atmamak daha iyi olur sanırım.

Addan sömürü sağlayan rezalet bir oyundur MW2.

Myabandomware denenebilir. Oyunindirvip ile sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Archive linki de taralidir muhtemelen.
Öneriniz için teşekkürler.

Risk tabii ki sizin fakat virus yemek kolay değil eger duzgun bir antivirusunuz varsa.
Bol şans.

Herhangi bir antivirüs progragramı kullanmıyorum sadece güvenilir yerlerden oyun indiriyorum Steam, Epic Games, Xbox gibi o yüzden Windows'un kendi antivirüs programı yetiyor ancak durduk yere bir anda NFS: MW 2005 oynayasım geldi :D

Herhangi bir antivirüs progragramı kullanmıyorum sadece güvenilir yerlerden oyun indiriyorum Steam, Epic Games, Xbox gibi o yüzden Windows'un kendi antivirüs programı yetiyor ancak durduk yere bir anda NFS: MW 2005 oynayasım geldi :D
Bazi yasal yonergeler elimde olsa sizinle elimdeki kopyayi paylasmak isterdim :/.

2005 için disk yazılımları ile güvenli indirebileceğin yerler vardı ama 2012 Steam'den alman gerekiyor ve EA araçları para ile sattığından pek mantıklı da olmuyor.