İnstagram'dan bahsi geçen üni'nin takipçilerine bakıyorlar, WP grubuna davet atıyorlar.Üniversite açılmadan grup kurulma olayini da yeni duydum. Kim nasil haberdar oluyor?
İnstagram'dan bahsi geçen üni'nin takipçilerine bakıyorlar, WP grubuna davet atıyorlar.Üniversite açılmadan grup kurulma olayini da yeni duydum. Kim nasil haberdar oluyor?
Genelde 2026 girişliler diye WhatsApp grupları açılır, oradan hangi bölümdeysen o bölümün grubuna kayarsın. Oradan samimi olanlar da kendi aralarında WhatsApp grubu açıp üniversite başlayınca da beraber takılırlar. Ama ben de her şeyden habersiz gitmiştim ilk gün. Ama sonra zaman geçtikçe, dediğim gibi, insanları tanıyıp kimlerle arkadaşlık edeceğini anlıyorsun. Çok içine kapanık bir insan değilsen, ben güz finallerine kadar artık 2-3 düzgün arkadaş edinmiştim ve o ilk gün beraber takılan gruplar dağılıp birbirlerine arkalarından sallıyorlardıHayır.
Birinci sinifta boylelyse ustu sınıflara kesinlikle bulasilmamasi gerek. Selami bile zor alıyorlar.
Üniversite açılmadan grup kurulma olayini da yeni duydum. Kim nasil haberdar oluyor?
Bide hangi ünidesin kral?Hayır.
Birinci sinifta boylelyse ustu sınıflara kesinlikle bulasilmamasi gerek. Selami bile zor alıyorlar.
Üniversite açılmadan grup kurulma olayini da yeni duydum. Kim nasil haberdar oluyor?
5 harf.