Guts4K

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar nostalji duygularım kabardı. Most Wanted ve Underground 2 oynamak istiyorum fakat satışı olmadığı için alamıyoruz. Torrent zaten güvenli değil, o kadar virüs çeşidi var. Bunları en güvenli nereden indirip oynama şansım var?

Oyunindir.vip ten indirmiştim virüssüzdü. El amigos'tan almışlar paketi. Benim indirdiğim zamanlar 2018 zamanlarıydı, o zaman indirmiştim virüs yoktu orada şimdiki halini bilmem :D

Onun dışında Archive.org'da NFS Most Wanted Black Edition var, onu indirebilirsin.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar nostalji duygularım kabardı. Most Wanted ve Underground 2 oynamak istiyorum fakat satışı olmadığı için alamıyoruz. Torrent zaten güvenli değil, o kadar virüs çeşidi var. Bunları en güvenli nereden indirip oynama şansım var?

En güvenilir olanı Redux modlarını indirmek.

https://www.nfstr.com/nfs-most-wanted-16/need-for-speed-most-wanted-redux-v3-modpaketi!/

Buradan oyunlara yamalarını yüklediğimi de hatırlıyorum.

Arkadaşım o siteden indirme yapmıştı, trojan bulaştı dedikten sonra tekrar indirmemişti.

En güvenilir olanı Redux modlarını indirmek.

Buradan oyunlara yamalarını yüklediğimi de hatırlıyorum.

Bunu YouTube'da görmüştüm güncel hali bu mu? Direkt indirip oynayabilir miyim?

Anker Games, Game bounty, steamrip, Steam Underground, el amigos. Bu sitelerden bir göz at, en bilinen doğrudan piracy indirme sitelerindendir.

Archive.org üzerinden orijinal PC ROM'unu indirin. Zaten internet bağlantısı şartı olmadığı için herhangi bir keyi girince oyun açılıyor. Bir de "Widescreen Fix" modu indirirseniz mis gibi oynarsınız.

Oyunindir.vip ten indirmiştim virüssüzdü. El amigos'tan almışlar paketi.
Virüs yuvası site.

Archive.org üzerinden orijinal PC ROM'unu indirin. Zaten internet bağlantısı şartı olmadığı için herhangi bir keyi girince oyun açılıyor. Bir de "Widescreen Fix" modu indirirseniz mis gibi oynarsınız.

Virüs yuvası site.
Oradan indirince key de istemiyordu bende.