13021

Deneyimli
Hayırlı günler forumdaşlar. Normalde fazla anime izleyen biri değilim. Ara sıra izlerdim. Sonra Gantz diye bir seriye başlamıştım o zamanlarda 3 4 ay öncesi kadar. Çok kötü iğrenç bir olay vardı ben de anime izlemeyi bırakmıştım bir daha izlemeyeceğim demiştim o zamandan beri hiç izlemedim. Neon Genesis Evangelionu artık o kadar çok gördüm önerende var. Bu anime kötü etkiler mi? İçinde iğrenç olay var mı? Bunların cevabını merak ediyorum. Herkese iyi günler.

Ben izlemedim ama herkesin çok sevdiği bir anime bence izlenebilir. İzlenmez diyen biri olursa yüksek ihtimal forumdan kovarlar :D

Gantz izlenecek değil okunacak seri. Bir animeyi izlemeden önce adını yazıp sonuna manga or anime diye aratın veya Should i watch or read X yazıp aratın. X burada izlemek istediğiniz animenin adı.

gantza yazdığın yorumdan dolayı izlemeni şuan için tavsiye etmem bence belli bir olgunluktan sonra izlenmeli felsefeyi seviyorsan bakmayı deneyebilirsin ama.

Hemen izlenemeyecek animelerden. Eski animelerin birçoğu şimdinin aksine psikolojik ve felsefi içerikleri ile öne çıkıyor. Evangelion ise bunların başlarında geliyor. Lain ile evangelion psikoloji ve felsefe temalı en çok öne çıkan animeler. Anime izleme hevesini geri kazanmak istersen dororo izleyebilirsin. Beni yakın zamanda heveslendirmeyi başardı.

İzledim bu anime adamı psikolojik sıkıntıya sokar. Gerçekten çok iyi serilerden biri. Baya iyi hem de biraz felsefesi yoğun işliyor. Hayatı sorgulatıyor.