Detaylar
Kim cevapladı?Konudaki arkadaşların önerdiği marka ve sitslere baktım en kötüsü 500 lira civarına kiyafet satıyor tommy de en ucuz 2 bin TL kiyafet gordum. Dedim bir ben fakirim herhalde. Benim kiyafet başına verdiğim en yüksek fiyat maksimum 300 TL falan.
Elma ısıran
Üstün
Zara ürünlerini seviyorum. Mümkünse bir şey almadan önce ilk Zara’ya girer bakarım. Onun dışında giyimde çok marka seçiciliğim yok, yakışan bir şey gördüğüm zaman markaya bakmadan alır geçerim.
- Makaleler
- 5
Perşembe pazarı.
Konudaki arkadaşların önerdiği marka ve sitslere baktım en kötüsü 500 lira civarına kiyafet satıyor tommy de en ucuz 2 bin TL kiyafet gordum. Dedim bir ben fakirim herhalde. Benim kiyafet başına verdiğim en yüksek fiyat maksimum 300 TL falan.
Yurt dışından alınca tommy mantıklı oluyor.
Houner
Çalışkan
Uniqlo çok iyi markadır redditte falan çok tavsiye edilir. Burda yok maalesef ama yurtdışına çıkan arkadaşlara tavsiye ederim.Türkiye'den aldığımı kim söyledi? Uniqlo, New Look, Primark olanları İngiltere'den aldım. Diğerleri TR.
Geraltın kılıcı
Üstün
Liber'den veya Cool Giyim'den alışveriş yapıyorum.Hangi mağaza veya markayı tercih ediyorsunuz ve hangi tarzda giyiniyorsunuz?