Merhaba, ben Superonline kullanıcısıyım ve Split-Wire uygulamasını kurdum ve sorunsuz kurulduğunu belirtti ancak bu sadece Discord uygulamasında mı işe yarıyor yoksa internet tarayıcılarının Discord bölümlerinde de yarıyor mu? Ben Discord indiremiyorum hiçbir şekilde ve indirmem içinse internet tarayıcısından Discorda girmem gerekiyor. Discord'u indirebileceğim Discord harici bir site varsa önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, ben Superonline kullanıcısıyım ve split-wire uygulamasını kurdum ve sorunsuz kurulduğunu belirtti ancak bu sadece Discord uygulamasında mı işe yarıyor yoksa internet tarayıcılarının Discord bölümlerinde de yarıyor mu? Ben Discord indiremiyorum hiçbir şekilde ve indirmem içinse internet tarayıcısından Discord'a girmem gerekiyor. Discord'u indirebileceğim Discord harici bir site varsa önerir misiniz?
Kendi sitesinden indirmeni öneririm.
Galatasaray
Uzman
Casus yazılımlardan korunmak için kendi web sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Arkadaşlar kendi sitesinde APK yok. Ve birçok siteden APK kaldırılmış.
Edit:
Android APK bulmak daha zor olduğu için nispeten Android'e indirmiyor zannettiğim için bu mesajı yazdım. Discord Windows exe dosyası kolayca iniyor çünkü.
Edit:
Android APK bulmak daha zor olduğu için nispeten Android'e indirmiyor zannettiğim için bu mesajı yazdım. Discord Windows exe dosyası kolayca iniyor çünkü.
Son düzenleme:
Galatasaray
Uzman
Android cihaza indireceksen. Web sitesine giriş yapıp öyle dene. Eğer bu şekilde çözemezsen ülke değiştirip öyle gir Store'a belki gözükür.
Gece
Üstün
İnternetim aşırı derecede kötü olduğundan VPN açtığımda siteye bile giremiyorum.
İnternetim aşırı derecede kötü olduğundan VPN açtığımda siteye bile giremiyorum.
GoodbyeDPI indirip açın Discord'u indirip silin.
Ya da öyle yapın ya da buradan indirin https://techolay.net/sosyal/indir/discord.130/
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-