Detaylar
Kim cevapladı?Nested dediğin şey bambaşka bir sunucu biçimi değil. Ekstra sanallaştırmalar yapmana imkan tanıyor. VDS içinde VDS açamazsın, nested bunu yapmana imkan tanıyor. Normal hosting ve reseller hosting farkı gibi düşün.
Cevap evet.
Cevap evet.
Evet, ancak normal bir fiziksel sunucu kadar performans alamayabilirsin. Eğer arkadaş ortamında basit bir sunucu açmayı düşünüyorsan deneyebilirsin. Ancak büyük bir sunucu planın varsa, doğrudan fiziksel bir sunucuya yönelmen daha iyi olur.
isaliht
Çalışkan
Fiziksel sunucu dediğiniz bam başka bir olay arkadaşın kafasını karıştırmayınEvet, ancak normal bir fiziksel sunucu kadar performans alamayabilirsin. Eğer arkadaş ortamında basit bir sunucu açmayı düşünüyorsan deneyebilirsin. Ancak büyük bir sunucu planın varsa, doğrudan fiziksel bir sunucuya yönelmen daha iyi olur.
Ek olarak evet açabilirsin https://www.bulutatom.com.tr/nested-sunucu.html burayı önerebilirim
Eğer yapacağı iş gelişmiş bir Minecraft sunucusu kurmaksa, o VDS'te sadece sunucuyu değil, diğer işlemleri de yürütmek zorunda kalabilir. Bütçesini ve ne tür bir sunucu açmayı planladığını belirtmediği için fiziksel sunucu önerdim.Fiziksel sunucu dediğiniz bam başka bir olay arkadaşın kafasını karıştırmayın1000 kişilik Minecraft sunucusuna bile Ryzen VDS'ler yetiyor.
Ben de zamanında hem FiveM hem de Minecraft sunucum için fiziksel sunucu kullanmıştım.
Yeni konular
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-