Net GSM'den Turkcell'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lüfer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 256
  • Etiketler Etiketler
    gsm turkcell

Lüfer

Uzman
Net GSM'den Turkcell'e geçeceğim fakat aklımda birkaç soru var, onları soracağım.

Şu an yeni pakette dördüncü günündeyim. Turkcell'e geçeceğim fakat paket tutarım ₺300, daha dört gün kullandım, ₺300 ödemek zorundayım bugün geçiş sağlarsam.

Sizce eSIM mantıklı mı? Telefon yurt dışı, fiziksel SIM beklemeden direkt geçerim diye düşündüm fakat yine de sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazaya gidip paket sorarsan belki uygun fiyatlı kampanyaya denk gelirsin.
Geçen haftalarda 20GB internet 300-350 TL falandı.
Yurt dışı cihaz için fiziksel SIM alsan dâhâ iyi olur.

Valla kardeşim en çok sömüren onlar haberin olsun.

TT dışında bence bir firmaya geçmeyin Vodafone çekmiyor Turkcell çok pahalı TT ise hem çekiyor hem aralarında en fiyat olarak dengeli operatör olma konumunda. Hiçbir operatör babamızın firması değil benim düşüncem böyle.

20 GB 235 TL şu an.

Soruma cevap veren kimse yok teşekkürler.

Mevcut sistemde en ekonomik olan durmadan hat değişmek. Turkcell geçin 235₺'ye 20 GB paketini kullanın sonra size düzgün paket önermezlerse Vodafone geçin oradan uygun paket kullanın ya da direkt paket almadan "gir çık" yapıp Turkcell'e dönün. Turkcell çekim kalitesi bakımından ülkenin en iyisi. Ha ben 15 yıl Turkcell kullanıp şimdi Vodafone'a geçtim ve hiçbir sıkıntı yaşamadım ama orası ayrı.

Öyle yapacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…