Blackraven
Üstün
Hocam vodafone'da reklamdan geçilmiyor ki bir insan günde 35 reklam sms'i alır mı?
O tanıtımları uygulama üzerinden kapatabilirsiniz. Bana en son 26 Temmuz'da zorunlu bir SMS gelmiş örneğin.
Hocam vodafone'da reklamdan geçilmiyor ki bir insan günde 35 reklam sms'i alır mı?
Sakın Turkcell'e geçmeyin.Merhaba, 40GB Türk Telekom paketi kullanmaktayım aylık 303 lira ödüyorum ve normal olarak çekmiyor telefon günlük yerlerde. 30GB GNÇ paket gördüm Turkcell'de 400 lira karşılığında geçebilirim diye gördüm sizce geçilir mi telefon çekmeye başlar mı çünkü Türk Telekom gerçekten bazı yerlerde 1-2 tik hatta internet ile bazı sayfalar yüklenmiyor bile.
Sebep?
Berbat.
Fiyat performans isterseniz Vodafone çekim gücü isterseniz Turkcell. Vodafone'da günde 15 tane reklam SMS'i alıyorum.Merhaba, 40GB Türk Telekom paketi kullanmaktayım aylık 303 lira ödüyorum ve normal olarak çekmiyor telefon günlük yerlerde. 30GB GNÇ paket gördüm Turkcell'de 400 lira karşılığında geçebilirim diye gördüm sizce geçilir mi telefon çekmeye başlar mı çünkü Türk Telekom gerçekten bazı yerlerde 1-2 tik hatta internet ile bazı sayfalar yüklenmiyor bile.
Fiyat performans isterseniz Vodafone çekim gücü isterseniz Turkcell. Vodafone'da günde 15 tane reklam SMS'i alıyorum.
O biraz bölgeye göre değişir.Vodafone çekmiyor şehir merkezi olsa bile o yüzden yanaşmadım. Bütçe konusunda problem olmadığı için turkcelldeyim şu an ama berbat diyen arkadaş sebep sunmadan niye yargılıyor anlamadım.
Vodafone'un fiyat performans ile alakası olduğunu bile sanmıyorum, ben Turkcell 15 + 5 GB internetli 1000 DK 1000 SMS'li pakete 265 TL fatura ödüyorum. Bu paketler Vodafone'da çok daha pahalı oluyor.Fiyat performans isterseniz Vodafone çekim gücü isterseniz Turkcell. Vodafone'da günde 15 tane reklam SMS'i alıyorum.