Merhaba, 40GB Türk Telekom paketi kullanmaktayım aylık 303 lira ödüyorum ve normal olarak çekmiyor telefon günlük yerlerde. 30GB GNÇ paket gördüm Turkcell'de 400 lira karşılığında geçebilirim diye gördüm sizce geçilir mi telefon çekmeye başlar mı çünkü Türk Telekom gerçekten bazı yerlerde 1-2 tik hatta internet ile bazı sayfalar yüklenmiyor bile.
Detaylar
Kim cevapladı?Turkcell güzel çekiyor. 25 gb'a 501 tl ödüyorum. Bence geçilir.
Blackraven
Üstün
TT ile Turkcell zaten tasması hükümette olan firmalar aynı parayı verecekseniz daha iyi hizmet alacağınız firmaya geçmeniz mantıklı. Yalnız benim önerim daha az çekiyor olsa dahi tasması hükümet elinde olmayan Vodafone'a geçmeniz olur. Köylüden yoğurt alırsan gider AKP'ye oy verir o yüzden gidip kola alıyorum gibi bir mantık ile yapıyorum bu yorumu.
Vodafone burada hiç çekmiyor geçmemin mantığı var mı? Şehir merkezinde oturuyorum Ankarada.TT ile Turkcell zaten tasması hükümette olan firmalar aynı parayı verecekseniz daha iyi hizmet alacağınız firmaya geçmeniz mantıklı. Yalnız benim önerim daha az çekiyor olsa dahi tasması hükümet elinde olmayan Vodafone'a geçmeniz olur. Köylüden yoğurt alırsan gider AKP'ye oy verir o yüzden gidip kola alıyorum gibi bir mantık ile yapıyorum bu yorumu.
DarthGorsoy
Bilgin
Hat değiştirirken operatörlerinin kapsama alanına bakarak geçmek daha mantıklı. Burada bir başkası çekiyor der, bir diğeri cekmiyor der.
Hat değiştirirken operatörlerinin kapsama alanına bakarak geçmek daha mantıklı. Burada bir başkası çekiyor der, bir diğeri cekmiyor der.
Biri Türk Telekom biri Turkcell. Basvuru yapacagım Turkcell'e. 60GB 500TL.
Dosya Ekleri
Hocam vodafone'da reklamdan geçilmiyor ki bir insan günde 35 reklam sms'i alır mı?TT ile Turkcell zaten tasması hükümette olan firmalar aynı parayı verecekseniz daha iyi hizmet alacağınız firmaya geçmeniz mantıklı. Yalnız benim önerim daha az çekiyor olsa dahi tasması hükümet elinde olmayan Vodafone'a geçmeniz olur. Köylüden yoğurt alırsan gider AKP'ye oy verir o yüzden gidip kola alıyorum gibi bir mantık ile yapıyorum bu yorumu.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-