8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, 40GB Türk Telekom paketi kullanmaktayım aylık 303 lira ödüyorum ve normal olarak çekmiyor telefon günlük yerlerde. 30GB GNÇ paket gördüm Turkcell'de 400 lira karşılığında geçebilirim diye gördüm sizce geçilir mi telefon çekmeye başlar mı çünkü Türk Telekom gerçekten bazı yerlerde 1-2 tik hatta internet ile bazı sayfalar yüklenmiyor bile.

TT ile Turkcell zaten tasması hükümette olan firmalar aynı parayı verecekseniz daha iyi hizmet alacağınız firmaya geçmeniz mantıklı. Yalnız benim önerim daha az çekiyor olsa dahi tasması hükümet elinde olmayan Vodafone'a geçmeniz olur. Köylüden yoğurt alırsan gider AKP'ye oy verir o yüzden gidip kola alıyorum gibi bir mantık ile yapıyorum bu yorumu.

TT ile Turkcell zaten tasması hükümette olan firmalar aynı parayı verecekseniz daha iyi hizmet alacağınız firmaya geçmeniz mantıklı. Yalnız benim önerim daha az çekiyor olsa dahi tasması hükümet elinde olmayan Vodafone'a geçmeniz olur. Köylüden yoğurt alırsan gider AKP'ye oy verir o yüzden gidip kola alıyorum gibi bir mantık ile yapıyorum bu yorumu.
Vodafone burada hiç çekmiyor geçmemin mantığı var mı? Şehir merkezinde oturuyorum Ankarada.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-24 212501.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-24 212501.webp
    395,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran görüntüsü 2025-07-24 212506.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-24 212506.webp
    391,9 KB · Görüntüleme: 78
35 download 7 uploddan 157 download 57 uploda çıktı değerler. 4.5G

Hocam vodafone'da reklamdan geçilmiyor ki bir insan günde 35 reklam sms'i alır mı?