- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?İsimbulamajim
Üstün
İsrail savunanlar nerede?
Gönderi açıklaması:
Tüm gözler kürdistan'da!
Türkiye tarafından Kürt halkına yapılan soykırım durdurun!
Kürdistan'ın Türkiye, İran, Irak ve Suriye'nin işgaline ve baskısına son verin!
Özgür kürdistan!
Görsel ShutterstocK'den alınmış. He bir de yeşil olan şey nerede ben göremiyorum da?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Uykum geldi 

- Makaleler
- 1
Twitter milliyetçileri acaba bu duruma ne der? 
En son İsrail savunuyorlardı da.
En son İsrail savunuyorlardı da.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Siz hep boylesiniz. Sen oyle misin bilmiyorum ancak her seyle dalga geciyorsunuz. Yok kurdistan nerede goremiyorum cart curt. Yok banane araptan? Yasasin Israil. Abi adam ne diyor siz ne diyorsunuz? Dogrulari soylemesine ragmen disslike atiyorsunuz.
Siz hep boylesiniz. Sen oyle misin bilmiyorum ancak her seyle dalga geciyorsunuz. Yok kurdistan nerede goremiyorum cart curt. Yok bana ne Arap'tan? Yasasin İsrail. Abi adam ne diyor siz ne diyorsunuz? Dogrulari soylemesine ragmen D; isslike atiyorsunuz bos bos.
Dogrular kurdistan mi?
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hocam ben sonunuza kadar arkanizdayim. En azindan Tanri varsa ona karsi mazaretimiz olacak. Biz ses getirmeye calistik deriz. Tanri yoksa da yine de icimiz rahat olacak. Yilmayin. Dogru seyi yapiyorsunuz.
Aeronight
Üstün
Kim dislike atmış? Evet dalgamı da geçerim her şeyle. Bana göre her şeyin mizahı olur. Müslümanım ve Atatürkçüyüm. En meşhurlarından conk bayırı şakasına gülerim mesela. Baya boş duyar.Siz hep boylesiniz. Sen oyle misin bilmiyorum ancak her seyle dalga geciyorsunuz. Yok kurdistan nerede goremiyorum cart curt. Yok banane araptan? Yasasin Israil. Abi adam ne diyor siz ne diyorsunuz? Dogrulari soylemesine ragmen disslike atiyorsunuz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.