Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kendin baksana neden bana soruyorsun?

? Evet dalgamı da geçerim her şeyle. Bana göre her şeyin mizahı olur.

Olmaz demedim. Burada bir mizah yok şu anda. Dlaga gecmekle mizah ayni sey degil. Farkli seylerden bahsediyoruz.

Müslümanım ve Atatürkçüyüm.

Iyi ne guzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsrail savunanlar nerede?
Gönderi açıklaması:
Tüm gözler kürdistan'da!
Türkiye tarafından Kürt halkına yapılan soykırım durdurun!
Kürdistan'ın Türkiye, İran, Irak ve Suriye'nin işgaline ve baskısına son verin!
Özgür kürdistan!

Ne olursa olsun, kimsenin beklediği gibi Filistin’i desteklemiyorum ben. İsrail destekçisi falan da değilim, o konuda tarafsızım. Yaptığınız her paylaşımla illa milleti Filistin'i desteklettirmeye çalışıyorsunuz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Charles Smith Ya bak muhtemelen muhafazakarsın. Bana gelip PKK gibi bir terör örgütünü eğiten, benim milletime ve devletime ihanet eden topluluğu utanmadan bayrak yapan ortadoğu gorillerini savunma. Savunulacak tarafları yok çünkü insan değiller. Al bunu da istediğin yerde paylaşıp duyarını kas. Ama unutma ki benim dilimi kullanıyorsun, Arapça değil. Bu topraklarda yaşıyorsan hakkını ver.

Ne olursa olsun, kimsenin beklediği gibi Filistin’i desteklemiyorum ben.
Banane? Ben burada Türkiye'ye saldırmayı hedefleyen bir ülkeyi gösteriyorum size. Ayrıca kendinle güzel çelişiyorsun; yok Filistin ölsün gebersin ama İsrail umrumda değil. Yok öyle yağma. Filistin'i sev sevme, umrumda değil. Adamların Filistin'den sonraki hedefleri arasında biz de varız. Neyse, seninle tartışmaya girmeyeceğim. İnsanlar orada ölen bebekler, çoluk çocuk için üzülürken, sen burada Araplaşma diyorsun. Sana daha yanıt vermem.

@Charles Smith ya bak muhtemelen muhafazakarsın. Bana gelip PKK gibi bir terör örgütünü eğiten, benim milletime ve devletime ihanet eden topluluğu utanmadan bayrak yapan Orta Doğu gorillerini savunma. Savunulacak tarafları yok çünkü insan değiller. Al bunu da istediğin yerde paylaşıp duyarını kas. Ama unutma ki benim dilimi kullanıyorsun, Arapça değil. Bu topraklarda yaşıyorsan hakkını ver.

Konu boyunca hamas nerede geçti?

İnsanlık yapmak, Arap'lık olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.