Detaylar
Kim cevapladı?Neyine güvenip bu zamları yapıyor? Bütün içerikler ücretsiz olarak internetin her köşesinde mevcut.
Abone olduğum diğer platformların[Prime Video(39₺), Blu TV(HB Premium ile ücretsiz geliyor, 40₺), Disney+(135₺)] toplamı Netflix Standart planım(yeni ücret ile 230₺) etmiyor, iptal ettim bu konuyu görünce.
Kullanıcı kaybettiği için acısını abone ücretlerinden çıkartmaya çalışıyor ama hata.
Abone olduğum diğer platformların[Prime Video(39₺), Blu TV(HB Premium ile ücretsiz geliyor, 40₺), Disney+(135₺)] toplamı Netflix Standart planım(yeni ücret ile 230₺) etmiyor, iptal ettim bu konuyu görünce.
Kullanıcı kaybettiği için acısını abone ücretlerinden çıkartmaya çalışıyor ama hata.
Son düzenleme:
Vergi planı bi onaylansın bak gör ortalık nasıl 46'lık oluyor.
Ben korsan kullanıyorum ihtiyar, zam umrumuzda değil
.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Ekran da yansıtabilirsiniz.Adam gibi film de dizi de az var zaten. Normalde almak bile istemiyorum da TV kullanıyorum. Google tarafı çok RAM tükettiğinden TV de zorlanıyor.
Prime video gibi bir alternatif varken bence kullanılmaz. Prime Video’da daha fazla güzel şeyler var.
SınavKurdu
Uzman
Amazon Prime Video der susarım. İsteyene alternatif çok.
Sizin televizyonunuzdan kaynaklıdır, dedemlerin evindeki Android TV ile yüksek boyutlu oyunları bile gayet akıcı bir şekilde oynuyorum film izlerken zorlanması Android ile alakalı değil.Google tarafı çok ram tükettiğinden TV de zorlanıyor.
- Makaleler
- 1
Cobra Kai'nin yeni sezonunu izlemek için ilk defa Netflix satın alacaktım. Keşke dün alsaymışım düşüneceğime. Türkiye'de yaşadığımı unuttum tabii.