Netflix 2024 abonelik ücretleri

Netflix'e gelen zamlardan sonra yeni paket ücretleri şöyle;

Temel plan aylık 119,99 TL,

Standart plan fiyatı 149,99 TL'den 176,99 TL'ye,

Özel plan fiyatı ise 199,99 TL'den 229,99 TL'ye yükseldi.
Korsan izleyin. Durumunuz varsa bir zahmet verin. Hizmet sonuçta.

@MrSecurity Bu zam ona önayak olabilir. Öyle bir plan makul bir fiyatla gelirse tutulacaktır. Özellikle zamlardan sonra alternatif arayanları vazgeçirmek için güzel plan.
AKP'ye oy verenler acaba şu an bu zam haberlerini duyunca ne gibi tepki veriyordur özellikle Steam'ın dolara dönmesi ve Netflix'e sürekli zam gelmesi ardından Discord Nitro zam gelmesi.

@995 Pek bir şey düşÿndüklerini sanmıyorum. Şu an feriştahı da gelse o dolar artacaktı zaten. Mesele kısa ya da uzun vadede bu artışı durdurabilmek. Ayrıntı verip konudan uzaklaşmaya gerek yok.

Bana göre sürekli alternatif aramak korsan izlemek zamları unutup gene AKP oy vermek gibi bir olayı var Türkiye'nin. Unutmayın arkadaş unutmayın ama nafile sonuçta Türk insanı her şeyi çok çabuk unutuyor.

@995 Pek bir şey düşÿndüklerini sanmıyorum. Şu an feriştahı da gelse o dolar artacaktı zaten. Mesele kısa ya da uzun vadede bu artışı durdurabilmek. Ayrıntı verip konudan uzaklaşmaya gerek yok.
Başkası gelse bence bu kadar dolar artmazdı artabilirdi'de ama sonra normal seviyelere inebilirdi öyle düşünüyorum. En azından ekonomi düzelmese'de sapık Afgan ve suriyelilerden en azından kurtulurduk ya da aza indirilirdi ülke rahat nefes alırdı.

@995 Ekonomi yönetimi oldukça zordur. Kötü gidişatı bir anda düzeltemezsiniz. Bu konuda Japonya'yı araştırabilirsiniz. Ekonomik kalkınma planları yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 40 yıl sürdü.

@995 Ekonomi yönetimi oldukça zordur. Kötü gidişatı bir anda düzeltemezsiniz. Bu konuda Japonya'yı araştırabilirsiniz. Ekonomik kalkınma planları yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 40 yıl sürdü.
Hocam sizin ya ekonomi ile ilgili ya da Türkiye ile ilgili bilginiz yok diye tahmin ediyorum.

Edit: https://www.youtube.com/@MeseleEkonomi böyle bir youtube kanalı var. Ekonomi ile ilgili müthiş olmasa da fikir verir. Atilla Yeşilada iyi bir tecrübedir. Bu konudaki meraklı arkadaşlara tavsiye edebilirim.