Detaylar
Kim cevapladı?Bence SE 2 ama ikisinin de kendilerine göre avantajları var tabii ki. iPhone XR'ın ekranı çok daha büyük. Pili daha büyük vs. ama çok sorun olacağını düşünmüyorum çünkü iOS pil optimizasyonunu harika yapıyor. iPhone SE 2'nin ise işlemcisi daha güçlü, daha çok güncelleme aldı. iOS 27'yi bile aldı. Eğer daha güncel bir sistem, daha uzun ömürlü ve daha akıcı bir telefon istersen SE 2 tercih et. Daha uzun ekran süresi, daha büyük ekran istersen XR'ı tercih et.Dünkü açtığım konudan sonra bu iki model arasında kaldım. Genel olarak gündelik kullanım amaçlı alacağım sosyal medya vs. bazen arkadaşlarla oyun falan oynarım kaldıracağı kadar kaldırsın yeterli. Hangisini önerirsiniz?
- Makaleler
- 23
SE 2 + 10.000 veya 20.000 mAh Powebank oneririm.
gore
Çalışkan
Hocam uzun ekran süresi benim için önemli ya. Bir de home tuşlu bir telefon yerine XR almak daha mantıklı gibi geliyor, bilmiyorum.Bence SE 2 ama ikisinin de kendilerine göre avantajları var tabii ki. iPhone XR'ın ekranı çok daha büyük. Pili daha büyük vs. ama çok sorun olacağını düşünmüyorum çünkü iOS pil optimizasyonunu harika yapıyor. iPhone SE 2'nin ise işlemcisi daha güçlü, daha çok güncelleme aldı. iOS 27'yi bile aldı. Eğer daha güncel bir sistem, daha uzun ömürlü ve daha akıcı bir telefon istersen SE 2 tercih et. Daha uzun ekran süresi, daha büyük ekran istersen XR'ı tercih et.
- Makaleler
- 23
XR bayagi eski acikcasi. 7.5 yil oldu cikali.Hocam uzun ekran süresi benim için önemli ya. Bir de home tuşlu bir telefon yerine XR almak daha mantıklı gibi geliyor, bilmiyorum.
O zaman XR'ı alabilirsiniz. Uzun ömürlülük olarak çok mantıklı olmayacak ama, büyük ekran ve daha büyük batarya için tercih edilebilir gibi.Hocam uzun ekran süresi benim için önemli ya. Bir de home tuşlu bir telefon yerine XR almak daha mantıklı gibi geliyor, bilmiyorum.
XR alma. 1 2 yıla çöp olacak. İlla iPhone alacağım diyorsan yani 2'si arasından SE2. nesil al daha güncel, içinde A13 bionic vardı herhalde. Ekran süresi çok az olur muhtemelen yanına bir de powerbank almalısın. He bana kalsa gidip sırf iPhone olsun diye 6 7 yıllık cihazları almam 2. elde daha uzun süre götürecek farklı androidlere yönelirim.
- Makaleler
- 23
Kozmetik superse 10.000 olabilir. Fakat orta halliyse 7-8 arasi.Hocam bu arada bu telefonlara ikinci elde ne kadar bütçe ayırılmalı?
Hocam bu arada bu telefonlara ikinci elde ne kadar bütçe ayırılmalı?
İlanlar zaten 7 10k arası. Temizini budluysan 10k verilir üstü verilmez. İlla iPhone alacaksan 11 al bu arada 2. el. iOS27 alacak yine hızlanacak biraz daha deniliyor. XR almak ölü yatırım.