Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
30
Yer
Montpellier
Selamlar. Netflix aboneligi satin almak istiyorum ve ses kalitesine asiri takintili olan bir insanim. Muzik platformunu bile sirf bu yuzden aliskanligimi terk ederek gozum kapali degistirmistim.

Abonelik paketlerinde soyle bir ayrim var: Goruntu ve ses kalitesinde temel pakette iyi yaziyorken standart pakette yuksek yaziyor. Ses kalitesinde de bir fark bulunuyor mu? Buna dair herhangi bir veri bulamadigim icin olmadigini saniyorum. Yoksa cozunurluk farki oldugu icin mi "goruntu ve ses" basliginda farklilik gozukuyor? O fark da HD cozunurluk ve ondan feragat edebilirim sanirim.

Çözüm
Basic ile Standard planlar arasında bir ses farkı bulunmaz. İkisi de Stereo'dur.

Standart pakette ise 1080p (Full HD) görüntü ve 5.1 surround ses desteği var.
Standart (Standard) planda bahsedilen özellik yok.

Premium planda uzamsal ses (Spatial audio) vardır yalnızca.

Dolayısıyla Premium dışında ses konusunda planlarda bir fark yoktur.
Basic ile Standard planlar arasında bir ses farkı bulunmaz. İkisi de Stereo'dur.

Standart (Standard) planda bahsedilen özellik yok.

Premium planda uzamsal ses (Spatial audio) vardır yalnızca.

Dolayısıyla Premium dışında ses konusunda planlarda bir fark yoktur.
Evet öyleymiş. Haklısınız. Uyarınız için teşekkür ederim.

@Violett kusura bakmayın. İstemeden de olsa yanlış bilgi verdim, kaynağımın azizliğine uğradım. Temel ve standart planlar arasında sadece görüntü kalitesi ve desteklenen cihaz sayısı farklıdır. Ses kalitesi farkı bulunmamaktadır.