Evet Netspeed'de ping sorunu var. Maalesef ping konusunda en başarılı sağlayıcılar Türk Telekom ve TurkNet, bu ikisinden birini seçmek daha mantıklı olabilir bütçe el veriyorsa.

Ek olarak ikisini de kullandım aklınızda bir soru işareti varsa sorabilirsiniz.

Ben de TurkNet kullandım hocam, teşekkür ederim.

Fiyatlar güzel ama kuruluma ayrı para istemesi, üstelik ayarları da bizim yapacak olmamız aşırı angarya. Ben yaparım diyene iyi ama ülkede taahhütsüz almak artık akıl karı iş olmadığından bence taahhütlü TT, Turkcell veya başka firmalara bakın derim.

Benim gördüğüm kadarıyla DSL altyapılarda fazla fark olmuyor. Santral mesafesi falan etken. Ben de Millenicom ve Netspeed için fark görmedim desem yeridir. Burada da firma desteği ön plana çıkıyor. Muhatap bulmak önemli.

Fiyatlar güzel ama kuruluma ayrı para istemesi, üstelik ayarları da bizim yapacak olmamız aşırı angarya. Ben yaparım diyene iyi ama ülkede taahhütsüz almak artık akıl karı iş olmadığından bence taahhütlü TT, Turkcell veya başka firmalara bakın derim.

Kurulumda parayı aslında Türk Telekom'a istiyor, firma da zarara girmemek için müşteriden alıyor, Türk Telekom'a veriyorlar.

Ben de geçmeyi düşünüyorum ama güncel olarak kullanan tanıdığım olmadığı için fikir sahibi değilim. Bir yorumda Ankara'ya yakınsınız geçin denilmişti. Ben de Sivas'ta otuyorum o yüzden geçebilirim. Gerçekten fiyatı çok iyi duruyor. Bu arada güncel olarak Netspeed kullanıyorum ve 450 TL veriyorum. İşin garibi yeni gelen müşterilere daha ucuz teklif sunuyorlar.

Screenshot_20241004_121643.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de geçmeyi düşünüyorum ama güncel olarak kullanan tanıdığım olmadığı için fikir sahibi değilim. Bir yorumda Ankara'ya yakınsınız geçin denilmişti. Ben de Sivas'ta otuyorum o yüzden geçebilirim. Gerçekten fiyatı çok iyi duruyor. Bu arada güncel olarak Netspeed kullanıyorum ve 450 TL veriyorum. İşin garibi yeni gelen müşterilere daha ucuz teklif sunuyorlar.

Eki Görüntüle 87813
Sıgara paketi hesabı yapmayın, şu an Netspeedten yani internetinden memnunsan riske atmamalısın. Çok var öyle 50 TL daha ucuz diye giden sonra ağlayarak forumlarda yakınan.

Ben de geçmeyi düşünüyorum ama güncel olarak kullanan tanıdığım olmadığını için fikir sahibi değilim. Bir yorumda Ankara'ya yakınsınız geçin denilmişti. Ben de Sivas da otuyorum o yüzden geçebilirim. Gerçekten fiyatı çok iyi duruyor. Bu arada güncel olarak Netspeed kullanıyorum ve 450 TL veriyorum. İşin garibi yeni gelen müşterilere daha ucuz teklif sunuyorlar.
Eki Görüntüle 87813

Altyapı konusunda nasıldır bilmiyorum.