Hakanbaban53

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Turkcell operatöründen Netgsm operatörüne geçmeyi düşünüyorum. Evimde bulunan interneti Netgsm ev internetine geçirmiştim ve hiç sorun yaşamadım. Eğer Netgsm operatörünü kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?

İlk çıktığında 6 aya yakın 2. SIM olarak kullandım. Görüşmelerdeki ses kalitesi, internet hızı Türkcell'e göre oldukça kötüydü. (Türkcell baz istasyonlarını kullanıyor ama sebebini bilmiyorum. Aynı telefona takılı diğer Türkcell hattım çok iyi çalışıyordu.) SMS'lerin gelmemesi sorunu vardı, çözüldü mü bilmiyorum. Operatörün kendi attığı paketiniz bitti, faturanız şu kadar, ödeme tarihi bu, faturanızı ödemediniz gibi SMS'ler bile ulaşmıyordu çoğunlukla. Hâlâ çok yeni bir operatör bence, detaylı araştırıp geçmenizi öneririm. Aktif olarak şu an kullananlar var ise daha iyi cevaplayabilirler sorunuzu.

Fiyatının düşük olması, taahhüt olmaması ve yeni kullanıcılara daha önce kullanılmamış 510'lu numara vermeleri de en büyük artıları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda Turkcell operatöründen Netgsm operatörüne geçmeyi düşünüyorum. Evimde bulunan interneti Netgsm ev internetine geçirmiştim ve hiç sorun yaşamadım. Eğer Netgsm operatörünü kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Turkcell altyapısı kullanıyor. Bazı bankalardan SMS gelmiyor. Bir de VoLTE, Wi-Fi araması gibi özellikler hala daha yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu konuma bakabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Biraz daha inceleme yapacağım. Eğer bir sorunum olursa tekrar paylaşırım. İyi günler :matrix:.