Mr. Soprano

Yetkin
100 Mbps fiber internete modem ücreti dahil bir şekilde 650 TL ödüyoruz. Türk Telekom'un 100 Mbps 650 TL + 75 TL modem ücreti aldığı pakete geçilir mi? 18 ay boyunca 725 TL taahhütü var. Bir memnuniyetsizlik yaşar mıyım? Fiber internette bir performans kaybı tarzı bir şey olur mu?

Ama şöyle hocam, 18 ay boyunca 725 TL ödeyeceğim. Yani Turknet'e yarın bir gün zam gelirse ne olacak?
Yine de Türk Telekom kullanmaya değmez. DPI ile sansür uygulayan bir sağlayıcı kullanıp Discord'a girmek için GoodbyeDPI ile uğraşacağıma Turknet kullanıp basit bir DNS değişikliği ile Discord'un tadını çıkarırım.
Evet öyle bir sıkıntı var maddi durumun iyi ise peşin 12 ay ödeyebilirsin.
Ben de öyle yaptım zaten. 12 ay peşin ödeme ile Turknet kullanmanızı tavsiye ederim.

100 Mbps fiber internete modem ücreti dahil bir şekilde 650 TL ödüyoruz. Türk Telekom'un 100 Mbps 650 TL + 75 TL modem ücreti aldığı pakete geçilir mi? 18 ay boyunca 725 TL taahhüdü var. Bir memnuniyetsizlik yaşar mıyım? Fiber internette bir performans kaybı tarzı bir şey olur mu?

İmkanınız var ise peşin ödeme ile TurkNet kullanmanız güzel olur. İmkanınız yok ise şu an TT alırsanız sabit fiyat ödersiniz 18 ay TurkNet alırsnız yılbaşında olmasa bile haziran gibi bir zam gelir. Memnuyetsizlik olarak da bu hiç belli olmaz bölgenize alt apınıza göre değişiklik olur. Belki TT de sıkıntı yaşarsın belki TurkNet de.

İmkanınız var ise peşin ödeme ile TurkNet kullanmanız güzel olur. İmkanınız yok ise şu an TT alırsanız sabit fiyat ödersiniz 18 ay TurkNet alırsnız yılbaşında olmasa bile haziran gibi bir zam gelir. Memnuyetsizlik olarak da bu hiç belli olmaz bölgenize alt apınıza göre değişiklik olur. Belki TT de sıkıntı yaşarsın belki TurkNet de.
Teşekkürler.

Yıllık ödemede garanti değil ki inceledim. Şimdi yaptın diyelim 12 ay sonra yıllık ödeme seçeneğini kaldırdık derse ne olacak? Kampanya tarihi 31.12.2025 bu tarih gözüküyor kampanyanın son günü yıllık ödeme için

Yıllık ödemede garanti değil ki inceledim. Şimdi yaptın diyelim 12 ay sonra yıllık ödeme seçeneğini kaldırdık derse ne olacak? Kampanya tarihi 31.12.2025 bu tarih gözüküyor kampanyanın son günü yıllık ödeme için
Sen parayı verdikten sonra kaldırsa ne olur? Senin 12 aylık süren başlamış olacak.