Cpt Price

Yetkin
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 6 yıldır TurkNet'teyim yaklaşık 1 ay öncesine kadar sabit 75 Mbps hız alıyordum. Birden hızım 45 Mbps'a kadar düştü, port değiştirme talebinde falan bulundum. Türk Telekom yetkilileri baktı sorun yok falan filan saçma sapan geçiştirdiler. O yüzden de hem yeni ISS'ye geçip hem de port değiştirmek istiyorum. Oyunlardaki ping, indirme, yükleme, destek gibi değerler göz önünde bulundurulduğunda hangisi tercih edilmelidir? Arada neredeyse 100 TL bir fiyat farkı var. Şimdiden teşekkürler.

Ben iki yıldır Netspeed kullanıyorum ilk zamanlar her gün 2-3 kere kesiliyordu. Sonradan düzeldi galiba adamları darlayınca. Müşteri hizmetlerini en son aradığımda 7 dakika sürmüştü. Şu an bir problemim yok 100Mbps test yaptığımda 90 altına düşmüyor oyun indireceğim zaman 11-13 mb/s arası. Pek online oynamıyorum şu aralar ama Battlefield'da ping problemim olmuyor.

Birkaç hafta önce Millenicom'a geçtim şimdilik sıkıntı yok gibi. Tek sorun telefonda bağlantının kesilip durması, henüz üstünde durmadım.

Millenicom kullanıcısıyım, kurum diye 500₺ alıp kağıt imzalatmaları haricinde bir sıkıntısı çıkmadı karşıma 4 ay içerisinde ama şahsen bir daha elimi sürmem çok ucuz olmadıkları sürece.

NetSpeed için konuşmak gerekirse ETS 2 oyununda TMP için oyundan atma oyuna girememe sorunları yaşarsınız. NetSpeed müşteri temsilcisine artık eskisi kadar hızlı ulaşılmıyor. Bana kalırsa TurkNet daha kaliteli.