Tercih edebilirsiniz.
Sitede ilk 3 ay o fiyat olacağı yazıyor. Ping biraz daha sorun teşkil ederse değişim yapacağım.
Netspeed 80 VDSL'le Aydın'dan CS2 Avusturya sunucularına 50 ping alıyorum. War Thunder'de Kuzey Avrupa sunucularına da 60-65. Türk sunucularında bir fikrim yok.
Tamamdır teşekkürler aklımda bulunsun.

Millenicom'u arkadaşımın evinde birkaç kez deneyimledim. Söylenen hız geliyor ve ping süreleri fena değildi. Müşteri hizmetlerini bilmiyorum. Çoğunlukla kötüleniyor. Ancak genel bağlantıda hiç sorun yoktu ve oyun oynanabiliyor rahatça.

NetSpeed deneyimim birebir olmuştu. Trafiklerimi Ankara'dan geçirdikleri için ping yükselmesi yaşayıp duruyordum. Dalgalı değil sabitti ancak beklentimi karşılamıyordu. Ek olarak desteklerini pek beğenmiyorum. Sorun yaşadığımda aradım ve ağızımla Türk Telekom ekibinin gelip ölçüm yapması gerektiğini ve sorunun düzeltilmesini istediğimi anlattım ancak hiçbir şekilde ekibi yollamaya yanaşmadılar. Tüm teknik işlemleri bana yaptırdılar. Üstelik de sorunu yine altyapıya ve modemime attılar. Israrları üzerine modem aldım öğrenci halimle ama nafile. Boşa masraf yaptırdılar. Akşamları ise 17 SNR'ye rağmen 0.50 - 1 Mbps gibi komik rakamları görmüştüm yüzlerce kez. Twitch yayını da veriyordum ama sağolsunlar soğuttular. 2-3 saatlik yayının %47'sinde drop meydana geliyordu OBS'e göre. Yanlış olduğunu düşünüp yayının tekrarına baktım ve ne göreyim? Drop, piksellenme, bitrate azalmaları, FPS droplar yemişim yayının yarısında. Bir akşam cinlendim ve kendilerine Şubat 2022'de bir daha dönmemek üzere elveda dedim. :)

Aktifte TürkNet kullanıcısıyım. Bu Şubat 3. yıla gireceğim. İnternet konusunda çok pimpirikli ve hassas insanım ancak TürkNet 2-3 kere haricinde hiç sorun yaşatmadı ve yaşatmıyor. Müşteri hizmeleri memnuniyetim fazlasıyla iyi. Yukarıda anlattığım sorunların tamamından TürkNet'e geçerek kurtuldum ve başımı da hiç ağrıtmıyor. NetSpeed ve Türk Telekom'a yalvar yakar getirtemediğim ekibi TürkNet 2 saate kapıma kadar yolluyor ve arızamı gideriyorlar.

Ek olarak en son geçen yıl NetSpeed kullanan bir arkadaşım daha vardı ve dediğim sorunların birçoğunun halen olduğunu öğrendim. Yani bu kadar zaman geçmiş ama genel performanslarında hiçbir ilerleme olmamış. Ben NetSpeed tavsiye etmiyorum asla.