Detaylar
Kim cevapladı?Genelde eksiksiz istiyorlar ama ben kargo çalıştığımda bunlardan bir çuval vardı şubede sağda solda geziyordu hiçbir şekilde Telekom almıyordu bizden geri.
Kutuda WAN kablosu var mı bilmiyorum.
pedroz_1999
Becerikli
O gri renkli, sarı uçlu Ethernet kablosu Huawei ONT cihazının yanında geliyordu diye biliyorum. Yani o da Türk Telekom'un ürünü diyebilirim. Eğer ONT de iade edilecekse ONT'nin kutusuna onu da koyup iade edin.
Normal şartlarda kutudan ne çıktıysa eksiksiz isterler, zaten kullanılan kablo da oldukça ucuz. Emaneti geri olduğu gibi teslim etmek en sağlıklısıdır.
Normal şartlarda kutudan ne çıktıysa eksiksiz isterler, zaten kullanılan kablo da oldukça ucuz. Emaneti geri olduğu gibi teslim etmek en sağlıklısıdır.
Hocam paket içeriğini bilmiyorum o yüzden yoksa WAN kablosundan bana ne alsınlar.
Direkt öyle ver, teslim et gitsin. İnan açıp içine bakmıyorlar. Hocam bile, siz olanı paketleyin gönderin.
Hocam fıber kutusu evde kalacak sadece modemi göndereceğim ilk sadece adaptör ve modem dediler sonra sabit değilse wanıda werin dediler.