Super Mario

Başarılı
Merhaba,

Son 2 saattir internet bağlantımda packet loss sorunu yaşıyordum. Son 1 saattir de internet bağlantısı direkt yok. Fiber altyapı kullanıyorum.

İlgili firmanın hiçbir telefon numarası ile müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, mobil uygulamaları açılmıyor ve web siteleri de açılmıyor. Ayrıca ekşisözlük'te de ilgili firmanın son sayfasında benzer şeyler yazılmış. Benim gibi Netspeed kullanıp da sorun yasayan var mi? Yoksa belli bölgelerde mi yok şu anda acaba? Neden hiçbir şekilde firmaya ulaşılamıyor, anlamadım.

Son düzenleme:
Aynı şekilde, her bölgede yaşanıyor. Güncelleme vesaire demişler bir arayan kişiye ama öyle ise haber verirlerdi. İnternet sitesi bile çökmüş. Büyük sıkıntılar var gibi.

İstanbul Kartal yaklaşık 20.15 den beri internet yok.

Farkli bir firmaya basvursak, hizmet numarasi ile islem yapabilirler mi acaba? Yoksa Netspeed tarafi ile iletisime gecmeleri mi gerekiyor? Eger hizli bir gecis olursa basvuracagim simdi. Ilk gecis yaptigim donemde de cok fazla packet loss sorunlari yasadim bu firma ile, bu benim icin bardagi tasiran son nokta oldu.

Netspeed kullanıyorum, bende de internet yok. Modemle uğraşıyordum. Modemden mi yoksa Netspeed'ten mi anlamadım. DSL var, internet yok.

Bende de ayni sekilde. GPON'da baglanti var, ama modemde internet yok.

Farkli bir firmaya basvursak, hizmet numarasi ile islem yapabilirler mi acaba? Yoksa Netspeed tarafi ile iletisime gecmeleri mi gerekiyor? Eger hizli bir gecis olursa basvuracagim simdi. Ilk gecis yaptigim donemde de cok fazla packet loss sorunlari yasadim bu firma ile, bu benim icin bardagi tasiran son nokta oldu.
Geçeceğin ISS'ler karşıda muhattap bulamazlarsa biraz sıkıntı olabiliyormuş. Comnette yaşayanlar anlatıyordu, umarım böyle bir durum olmaz. Uzun süre internetsiz kalmak çok komik olur 2025 yılında. Ama burası da böyle bir yer, şaşıramıyorsun hiçbir şeye. Sabaha ya battılar ya çıktılar.

Farkli bir firmaya basvursak, hizmet numarasi ile islem yapabilirler mi acaba? Yoksa Netspeed tarafi ile iletisime gecmeleri mi gerekiyor? Eger hizli bir gecis olursa basvuracagim simdi. Ilk gecis yaptığım donemde de cok fazla packet loss sorunlari yasadim bu firma ile, bu benim icin bardagi tasiran son nokta oldu.
Başvurursun zaten. Hizmet numarası ile işlem yapıyorlar bir gün içinde açılır ama Türk Telekom fahiş bir zam yaptı.

Biraz bekle fiyatlar açıklansın tüm şirketlerin.

Netgsm 575TL 100/20 oldu.
Gigaspeed 480TL 100/20 oldu.

Fiyatlar artıyor bayağı.

Başvurursun zaten. Hizmet numarası ile işlem yapıyorlar bir gün içinde açılır ama Türk Telekom fahiş bir zam yaptı.

Biraz bekle fiyatlar açıklansın tüm şirketlerin.

Netgsm 575TL 100/20 oldu.
Gigaspeed 480TL 100/20 oldu.

Fiyatlar artıyor bayağı.
500 TL bayılacağız mecbur, Türknet kullanıyordum zaten belki Gigafiber gelir diye bekliyordum ama mecbur kaldım artık direkt geçeceğim sanırım. Bu zamları beklemeden mi geçmek lazım yoksa açıklasınlar da yeni fiyattan mı girelim acaba

Hangi firmayi onerirsiniz? Bundan onceki firmam Millenicom'du, bir sorun yasamadim, sadece Netspeed daha yuksek hiz veriyor fiberde diye gecmistim.