Detaylar
Kim cevapladı?DogancanYr
Başarılı
Açılmasına gerek bile yok hizmet numaranı al ve başvur.İnternet açılır açılmaz (açılırsa tabi) ilk işim Netspeed'den kurtulmak olacak. Comnet Vakası V2 gibi duruyor. Kullanan herkese direkt değiştirmesini tavsiye ederim.
Fallegan
Uzman
Hocam Türknet 499 TL imiş şu an, Türk Telekom zammından etkilenir herhalde, 700-800 bulur mu? Çok fazla geldi bana bu kadar artacaksa. Ama hizmet de iyi bilemedim başvursam mı :/Açılmasına gerek bile yok hizmet numaranı al ve başvur.
DogancanYr
Başarılı
Bilmem ama bir iki aya kadar açıklarlar.Hocam TurkNet 499 TL imiş şu an, Türk Telekom zammından etkilenir herhalde, 700-800 bulur mu? Çok fazla geldi bana bu kadar artacaksa. Ama hizmet de iyi bilemedim başvursam mı :/
Ben de NetSpeed kullanıyorum bir sorun yok şuanlık. İnternet bağlantım stabil.
Super Mario
Başarılı
Millenicom 100 Mbit fiber icin 370 TL dedi telefonda, 3 aydan sonra 600 civarina cikiyormus. Hizmet numarami nereden bulabilirim? Gecis islemini baslatmak istiyorum. 17 ile baslayan hizmet numaraniz lazim dedi, fakat uygulamaya vs. giris yapilamiyor.
Bende de sadece packet loss oluyordu. Internet baglantisini yeniden baslattim ve bir daha baglanamadim.Ben de NetSpeed kullanıyorum bir sorun yok şuanlık. İnternet bağlantım stabil.
21:10 gibi modem resetlemem ile gitmişti internet (öncesinde paket kaybı oluyordu). Sonra işte müşteri hizmetlerini aradım kapattılar 3 kere yüzüme ardından Şikayetvar'a bakınca herkese aynısını yaptıklarını anladım. Sebep teknik bir aksaklık ise bir şey diyemem fakat faturaya gelince anında SMS gönderen firma teknik aksaklık olduğunda da göndermeliydi.
Not: İnternet 10dk önce geldi.
Not: İnternet 10dk önce geldi.
Karakurt5877
Başarılı
İnşallah yarına kadar düzelir. Uygun fiyatlı ISS önerisi olan var mı?
Canepe
Uzman
Bugün başka forumlarda da Netspeed hataları alındığını okudum, TT ülke geneli bir bakım çalışması yapıyor olabilir. Geçen gün bir SMS gelmişti. Alakası olabilir mi bilmiyorum? Her bölgede yapılıyor olabilir bu bakım çalışması: