Merhabalar, son 3 gündür kopmalar yaşıyorum ve pingim normale göre birazcık daha yüksek oluyor. Bu sorunu Netspeed kullanıp yaşayan var mı? Bir arkadaşım ile aynı problemi yaşıyoruz İstanbul içerisinde.

Müşteri hizmetlerini aradınız mı? Altyapınız Türk Telekom'undur herhalde.
Aradım ama hep aynı şeyler, çözüm bulunamıyor. Destek talebi açtıklarını söylediler fakat ben bunun ile uğraşmak istemiyorum çünkü bu problemi yaşayan arkadaşıma modem ile alakalı bir problem olduğunu söyleyip modem değiştirmişler ama sorunu hala devam ediyor. TürkNet 1000'e 1000 internet bağlatmış binama öğrendiğim kadarıyla, artık değişmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

Binanızda komşularınıza test yaptırmanızı öneririm, eğer çoğu sıkıntılıysa zaten altyapıdandır sıkıntı. Böyle bir şey olursa altyapısı farklı firma seçin.

TürkNet altyapısı varsa TürkNet'e direk basın parayı.

Binanızda komşularınıza test yaptırmanızı öneririm, eğer çoğu sıkıntılıysa zaten altyapıdandır sıkıntı. Böyle bir şey olursa altyapısı farklı firma seçin.

TürkNet altyapısı varsa TürkNet'e direk basın parayı.
Dediğiniz gibi hocam, geçişi sağladım. Son zamanlarda gerçekten çok sinir etti, elim kolum bağlı gibi hissediyordum.