Detaylar
Kim cevapladı?VDSL altyapıdayım, herhangi bir kopma problemi yaşamıyorum ben.
mauroicardi9 52
Başarılı
Modeminizin modeli nedir?
Fallegan
Uzman
Şu an ben de yaşıyorum, 25 dakikadır internet yok. Bilgisi olan, bilgi alabilen var mı?
İnternet sitesine de uygulamasına da girilemiyor bu arada. Herkeste mi aynı bende mi sorun var?
Müşteri hizmetleri yüzüme kapatıyor bu da ilginç. 2 yıldır sorun yaşamadım hiç o yüzden bunu çok sıkıntı etmeyeceğim ama en gerektiği anda desteğe ulaşamamak hoş değil. 1 saati geçti internet yok.
İnternet sitesine de uygulamasına da girilemiyor bu arada. Herkeste mi aynı bende mi sorun var?
Müşteri hizmetleri yüzüme kapatıyor bu da ilginç. 2 yıldır sorun yaşamadım hiç o yüzden bunu çok sıkıntı etmeyeceğim ama en gerektiği anda desteğe ulaşamamak hoş değil. 1 saati geçti internet yok.
Son düzenleme:
Şu an ben de yaşıyorum, 25 dakikadır internet yok. Bilgisi olan, bilgi alabilen var mı?
Bende şu anda sorun yok. Vardı düzeldi. Bölgesel galiba.
Ekleme: Web sitesi açılmıyor ama internet var.
Fallegan
Uzman
Yok maalesef, müşteri hizmetleri de açmıyor uygulama da açılmıyor. İstanbul Kartal'dayım ben siz neredesiniz?Herhangi bir gelişme var mı? 1 saattir internet yok bende de.
weball
Uzman
Giresundayim hocam.Yok maalesef, müşteri hizmetleri de açmıyor uygulama da açılmıyor. İstanbul Kartal'dayım ben siz neredesiniz?
Yeni konular
-
2020 Audi A3 35 TFSI nasıldır, donanım paketleri arası farklar nelerdir?
- Geriliyorum
-
-
20.000 TL'ye kadar başlangıç seviyesi için 3D yazıcı tavsiyesi
- ahmetmelihalemdar
-
-
-
-
-