Başka bir konuda Millenicom ve Türk Telekom kullanan bazı kişiler de gün boyu sorun yaşadığını söylemiş. Değişik bir durum.
Milenicom geçen hafta sms göndermiş herhalde bakım yapacaz mı ne demiş. Bu netspeed de 1 haftadır siber saldırı altında, Anonymous'la falan savaşıyorlar herhalde nasıl bir siber saldırıysa.

Milenicom geçen hafta sms göndermiş herhalde bakım yapacaz mı ne demiş. Bu netspeed de 1 haftadır siber saldırı altında, Anonymous'la falan savaşıyorlar herhalde nasıl bir siber saldırıysa.
Anlamadım, ben Türknet' e geçiş yapacağım. Zaten daha önce de kullanıyordum memnundum, sadece gigafiber bekliyordum gelmedi artık 100 e geçeriz. 1 kere olur neyse de 2. kez aynı şeyi yaşamak sinir bozucu, zaten son 1 aydır sıkıntılar da vardı.

Anlamadım, ben Türknet' e geçiş yapacağım. Zaten daha önce de kullanıyordum memnundum, sadece gigafiber bekliyordum gelmedi artık 100 e geçeriz. 1 kere olur neyse de 2. kez aynı şeyi yaşamak sinir bozucu, zaten son 1 aydır sıkıntılar da vardı.
Bende öyle Türknet'e geçeceğim bu Netspeed benim için bitmiştir.

Her akşam olduğu gibi internet saat 20.00 itibariyle yine kesildi, çoğu siteye girilmiyor. Böyle giderse bir haftada hiçbir müşterisi kalmaz bunların, Vahdettin gibi kaçar giderler.
Sanırım DDOS atanların mesaisi akşam 19.00 - 20.00 arası başlıyor 🤣. Bu siber saldırıya inanmadım, inanmıyorum işin arkasında başka şeyler var.

@Cpt Price, bugün de bağlantı sorunu yaşayınca müşteri hizmetlerini aradım. 45 dakika boyunca hatta bekledim, açtılar sonunda. Abonelik fesih yapacağım belge istiyorum, hâlâ bana 5 ay boyunca 30 TL indirim yapalım, kalın diyorlar. Ortada hizmet yok, sadaka verir gibi 30 lira indirim veriyorlar. Ne yapayım ben 150 lirayı? Üstüne para verseler bile iptal ettirecektim de insan bi' en azından bir ay bedava falan der. Dalga geçer gibi 30 lira indirim diyor.

Şu an VDSL kullanıyorum, TurkNet fiber bağlatacağım. O yüzden kendim iptal ettirmeyle uğraşıyorum bir de. Bu hafta içinde halledeceğim inşallah...