Great Eagle

Yetkin
Dostlar, TurkNet’te yıllık peşin ödeme yaparak abonelik fiyatını sabitlemiştim. Fakat Netspeed’e geçmek istiyorum. Eğer aktarma yapıp geçersem, kullanmadığım ayların ücreti bana iade edilir mi?

Dostlar, TurkNet'te yıllık peşin ödeme yaparak abonelik fiyatını sabitlemiştim. Fakat Netspeed'e geçmek istiyorum. Eğer aktarma yapıp geçersem, kullanmadığım ayların ücreti bana iade edilir mi?

Sanmıyorum, destek talebi oluşturup emin olabilirsiniz. Bir de ben olsam geçmezdim şahsen, TurkNet hala en iyi ISS benim gözümde.

Sanmıyorum, destek talebi oluşturup emin olabilirsiniz. Bir de ben olsam geçmezdim şahsen, TurkNet hala en iyi ISS benim gözümde.
Hocam bende keyfi olarak geçmiyorum aslında, modem kullanıcı adı ve şifremin başkasının eline geçmiş olduğundan şüpheleniyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda hiç yardımcı olmadılar değiştirdik deyip aynı şifreyi atıp durdular, ve sonrasında "Göndermiş olduğumuz şifreden farklı bir şifre mevcut değildir. İyi günler dileriz." diye cevap verdiler. güvenliğimi sağlamak için geçmek istiyorum.

Hocam bende keyfi olarak geçmiyorum aslında, modem kullanıcı adı ve şifremin başkasının eline geçmiş olduğundan şüpheleniyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda hiç yardımcı olmadılar değiştirdik deyip aynı şifreyi atıp durdular, ve sonrasında "Göndermiş olduğumuz şifreden farklı bir şifre mevcut değildir. İyi günler dileriz." diye cevap verdiler. güvenliğimi sağlamak için geçmek istiyorum.
10 yaşındaki çocukların elinde tüm dataların varken buna mı takıldın? Devam et Turknet'le boş ver.

Hocam bende keyfi olarak geçmiyorum aslında, modem kullanıcı adı ve şifremin başkasının eline geçmiş olduğundan şüpheleniyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda hiç yardımcı olmadılar değiştirdik deyip aynı şifreyi atıp durdular, ve sonrasında "göndermiş olduğumuz şifreden farklı bir şifre mevcut değildir. İyi günler dileriz." diye cevap verdiler. Güvenliğimi sağlamak için geçmek istiyorum.

Allah aşkına şifrenizi alsa ne olacak? Ki alsa bile hiçbir şey olmayacaktır. Modeme reset atın, gidin kendiniz şifreinizi değiştirin. Gayet basit işlem destek talebi açmanıza bile gerek yok.

10 yaşındaki çocukların elinde tüm dataların varken buna mı takıldın? Devam et TurkNet'le boş ver.
Hocam haklısın fakat bence pek de aynı şey değil gibi ya artık tek başına kimlik numarasıyla veya adresle bir şey yapamazlar sahte ihbar vs. dışında ama PPPoE kullanıcı adı ve şifremi bilmesi benim internet hizmetimi kullanabilmesi demek değil mi?

Hocam haklısın fakat bence pek de aynı şey değil gibi ya artık tek başına kimlik numarasıyla veya adresle bir şey yapamazlar sahte ihbar vs. dışında ama PPPoE kullanıcı adı ve şifremi bilmesi benim internet hizmetimi kullanabilmesi demek değil mi?
Adamlar isterse seni şehit gösterebiliyor, gerisini hesap et.

Allah aşkına şifrenizi alsa ne olacak? Ki alsa bile hiçbir şey olmayacaktır. Modeme reset atın, gidin kendiniz şifreinizi değiştirin. Gayet basit işlem destek talebi açmanıza bile gerek yok.
Hocam bahsettiğim şey wifi şifresi gibi bir şey değil ki kullanıcı adı ve pppoe şifresi modeme reset atsa nda o bilgilerin değişmiyor.

Adamlar isterse seni şehit gösterebiliyor, gerisini hesap et.
Bilemiyorum ya çok fazla takıntı yapıyorum bu gibi şeylerde ama işlemediğim bir suçtan dolayı kapıma polislerin gelmesi pek hoş olmaz. Normalde memnundum aslında.

Hocam bahsettiğim şey wifi şifresi gibi bir şey değil ki kullanıcı adı ve pppoe şifresi modeme reset atsa nda o bilgilerin değişmiyor.

Bilemiyorum ya çok fazla takıntı yapıyorum bu gibi şeylerde ama işlemediğim bir suçtan dolayı kapıma polislerin gelmesi pek hoş olmaz. Normalde memnundum aslında.
Akşam akşam kahkata attım masada, ne polisi allah aşkına :DDDDDDD

Şöyle saçma bir nedenden dolayı ISS değiştirmeyin.

Akşam akşam kahkata attım masada, ne polisi allah aşkına :DDDDDDD

Şöyle saçma bir nedenden dolayı ISS değiştirmeyin.
Hocam bilmiyorum doğru mu anladınız ama benim bahsettiğim şey ıss'nin bize internete bağlanabilmemiz için için verilen modeme girdiğimiz kullanıcı adı ve şifresi, bu kullanıcı adı ve şifreyi başka biri kendi modemine girdiğinde benim internetime erişimi olmuş olmuyor mu?