crybeek

Becerikli
Arkadaşlar, iki senedir Netspeed kullanıyorum. Normalde ikamet ettiğim adreste maksimum 100 Mbps fiber internet alabiliyorum ama Netspeed bana 200 verebiliyor. Bu internet için de aylık 800 TL ödüyorum.

İki gün önce TurkNet’in bir kampanyasını gördüm. İddia ettiklerine göre faturamıza ek 200 TL fark ile 1000 Mbps hız sunabiliyorlarmış. Normalde altyapı sorgulaması yaptığımızda onlar da 100 Mbps verebiliyor. Adresimde de GigaFiber yok.

Müşteri hizmetlerini aradım, 1000 Mbps verebileceklerini ama bunun uygulama içinden açmam gerektiğini söylediler. Sizce TurkNet’e geçmeli miyim?

Tabii ki geçilmeli. Eğer Türk Telekom altyapınizda kronikleşmiş bir sorun yoksa geçin. Ama şu anda da Türk Telekom altyapısı var, muhtemelen sorun yaşamazsiniz.

Evet Telekom altyapısı var ama hala nasıl 1000MBPS verdiklerini çözemedim. Netspeed'den bıkmıştım zaten. Her sene mutlaka kronik kesintiler oluyor.

Buradan baktığımda 1000 Mbps gözüküyor. Olduğunu bilmiyordum. Sevindim vallahi boşu boşuna 200 Mbps kullanıyormusum yıllardır. Peki sizce direkt Türk Telekom üzerinden mi alayım yoska TurkNet'ten mi?