Makaleler
5
Yer
Winterfell
Malum, dün internet bayağı sıkıntılıydı. Bugün geldi ama bu sefer de ciddi bir ping sorunu var. Sizde de aynı sorun var mı? Genel bir durumsa müşteri hizmetlerini aramayacağım.

Genel bir sorun olsa gerek. Ben de 2 gündür çok sıkıntı yaşıyorum. Dün pingim bayağı yüksekti, gece de internet gitti zaten. An itibariyle yine bayağı yavaşlık yaşıyorum. Bunun yanı sıra müşteri hizmetlerini aradığımda da hizmet kullanılamıyor diyor. Netspeed sorunlu.

Genel bir sorun olsa gerek. Ben de 2 gündür çok sıkıntı yaşıyorum. Dün pingim bayağı yüksekti, gece de internet gitti zaten. An itibariyle yine bayağı yavaşlık yaşıyorum. Bunun yanı sıra müşteri hizmetlerini aradığımda da hizmet kullanılamıyor diyor. Netspeed sorunlu.
2 yıldır ilk defa böyle oluyor, bari mesaj gönderir insan "bakım var vs." diye.

@alperen, ben de senelerdir kullanıyorum ve memnundum açıkçası ama karşında muhatap bulamamak üzücü. Arayıp bilgi almak istiyorum ama hizmet kullanılamıyor diyor. Bakalım, birkaç gün daha sabredeyim de olmazsa TurkNet'e falan geçeceğim.
Muhtemelen o kadar çok kişi arıyor ki tek tek herkese ne olduğunu anlatmak istemediler.