Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selamlar!

Hayatımda ilk defa VDS satın alıp forum projemi kurdum. Bu imkanı uygun fiyata sundukları için @Netvay 'a teşekkürler.
Normalde VDS fiyatları ya Euro bazlı ya da TL de olsa pahalı. %10 indirim ile 79,90 TL'ye VDS deneyimleme fırsatı buldum. Neyin ne olduğunu teknik açıdan öğrenmek noktasında iyi oldu benim için.
Kullanabileceğiniz bazı hizmetleri:

1764485896420.webp
1764486078385.webp

Kod:
HOSGELDIN

Bu kod ile sepette %10 indirim alabiliyorsunuz.

Esprisine şunu paylaşmazsam olmaz:
1764486200235.webp

Gemini, 3 Pro ile iyice Türk olmuş la! Benzetmeye gel! :rofl:

Kamuoyuna açık bir platformda kötü hizmet verdiklerini eleştirince yorumları silen NetVay mi? Kalsın.
Kötü hizmetten kastınız nedir?
Techolay çalışmazdı heralde o kadar kötü olsa.

%10 fazla para ödeyin ama daha iyi hizmet alın.
%10 fazla değil işte. %10 indirim NetVay'ın kendi içindeki fiyatı %10 indiriyor. Standart fiyatlar düzleminde NetVay uygun.

Kötü hizmetten kastınız nedir?
Techolay çalışmazdı herhalde o kadar kötü olsa.
Çalışmadı zaten 1-2 ay boyunca :D Ayrıca birisi kendilerinden VDS aldığı zaman hatırladığım kadarıyla şuna benzer bir yanıt alınmıştı;
Techolay'da başlayan saldırılar tüm ağımızı etkilemiştir.
Daha sonradan bu paylaşımları sildiler. @Hasan Merkit'in profilnde yaşanmıştı sanırım olay. O daha iyi anlatacaktır.

Çalışmadı zaten 1-2 ay boyunca :D Ayrıca birisi kendilerinden VDS aldığı zaman hatırladığım kadarıyla şuna benzer bir yanıt alınmıştı;

Daha sonradan bu paylaşımları sildiler. @Hasan Merkit'in profilnde yaşanmıştı sanırım olay. O daha iyi anlatacaktır.
Ama bildiğim kadarıyla NetVay' ın anlaşmalı olduğu yurtdışı şirketinde sorun çıktığı için otomatik olarak NetVay'da sorun çıktı.
Zaten 3 4 gün içinde düzelttiler.
R10'dan güncel bir konuya da baktım. Baya beğeniliyor.
Ha tabii herkesin deneyimi aynı olmayabilir. Şimdilik sorunum yok benim de. Umarım da olmaz.

Ama bildiğim kadarıyla NetVay' ın anlaşmalı olduğu yurtdışı şirketinde sorun çıktığı için otomatik olarak NetVay'da sorun çıktı.
Kusura bakmayın ama bir hosting firması bazı senaryolara göre önlemler almıyorsa olumsuz eleştirileri kaldırmalı. Kötü servise kötü dememek için taklalar atmayı bırakalım artık. Benim evde son kullanıcı interneti kullanarak ekransız basit laptop ile kurduğum web sunucusu bile en fazla beş dakikalık kesinti yaşadı. Günde 600-700 click alan sunucudan bahsediyorum. Sadece yazılımda güvenlik açığı bırakmadım ve IP adresini Cloudflare proxy ile sakladım.

Zaten 3 4 gün içinde düzelttiler.
2.5 ile çarpın.4 günü aştığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Şimdiye kadar yazmayayım yazmayayım diye dişimi sıktım ama kusura bakmayın da kötü hizmete kötü demezsek bir duruşumuz kalmaz artık. Netvay profil mesajını silerek zaten kendini bana kanıtlamış oldu. Ama tersten.